היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשבוע האחרון לא יצא לי כמעט להכנס לפורום.. למה אתן שואלות? כי אין לי שניה אחת לעצמי
9 תגובות
עמוד 1
יש ימים כאלו- תקופות... יכול להיות שהוא מתחיל לבשל שיניים..... וזו חתיכת תקופה בדרכ... תנסו להרגיע במנשא... אולי זה יעזור... טיול בעגלה....
חיבוק תמיד יש
מוכר לי מאוד....
[/url
תודה אהובות! אין עליכן!!
תמיד מעודדות
יעודד אותך אם אגיד לך שלי התקלקל המזגן?!!?!
וואו ! את נשמעת כמוני כשהקטנטן היה בגיל הזה... שבוע לפני גיל 3 חודשים גילינו שהוא אלרגי לחלב ובגלל שאני אכלתי חלבי (והמון) והנקתי אותו אז כנראה שהיו לו כאבי בטן. הרופאה אמרה לי שהחלב שלי יתנקה מדברי חלב אחרי ארבעה ימים שבהם אתנזר מחלב ומוצריו. אחרי 4 ימים הילד נהיה נורמאלי וישן טוב במשך היום. לפני כן כל יום היה מתנהל כמו שאת מתארת ואני זוכרת שעמדתי להשתגע ולא הבנתי למה הבאתי ילדים בכלל. אני לא מגזימה ! ככה הרגשתי. מיותר לציין שזה עבר... מקווה שגם אצלך ישתפר בקרוב
תודה חברות.. יום שני אני עושה לאמא וסבתא סדנת ״טיפול בשקד״ ואחרי זה לא יהיו להן יותר תירוצים
נועה, גם אני ניסיתי להתנזר מחלב, לצערי לנו זה לא עזר..