היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו לי אם אני סתם מתרגזת כתבתי פה שרצינו להזמין את ההורים של בעלי, גיסי ואישתו
15 תגובות
עמוד 1
אז אל תילכו גם ככה את לא סובלת ללכת לשם
בהחלט מרגיז בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אל תלכי מה אין לך מילה ניהיה כבר מאוס
אה ו עכשיו תיזהרי ללכת לשם הפעם את מנצחת
מאמי באמת תעשי לעצמך טובה ואל תלכי הפעם. שישארו עם ה"אה" הזה ויסעדו איתו בשבת. את אישה בחודש שמיני והגיע הזמן שהם יפנימו את זה ויתחילו להתחשב בך!
סלחי לי על מה שאני הולכת להגיד, אבל למה לך!? די, את כל הזמן מנסה לרצות אותם והם.. הם כאילו שמים פס!!!!!! תסבירי לבעלך שזה פוגע ומעצבן. וטוב מאוד שלא הלכת. למה לך ללכת ולסבול שם?! ________________
כנראה שלא נלך בעלי נראה לי נפגע מאמא שלו
תישארי בבית ,כמה אפשר לפגוע בבן אדם ?
לי לא אכפת כבר אני הבנתי שהם אנשים עם אפס יכולות רגשיות שלא מסוגלים להתחשב חבל לי על בעלי
בובי... תחבקי את בעלך בשישי בערב! אל תלכי! באמת שלא מגיע להם...
אני מראש מתנצלת שאני לא בדעת הרוב.....אבל אני אנסה לתת לך נקודת מבט קצת שונה..
אני יודעת שאת מאוד סובלת מהמשפחה של בעלך,, אבל.. באיזו תדירות אתם הולכים לשם? אם זה פעם ב לדעתי אתם כן צריכים לעשות מאמץ....
מלכתחילה הם הזמינו אתכם והייתם אמורים ללכת עכשיו ברגע האחרון אתם מציעים הצעה(מאוד מפתה לטעמי...אני הייתי באה!) אבל זה לא מתאים אז למה שבעלך ירגיש ככה חרא... מה שאני הייתי עושה ואני מדגישה אני הייתי בולעת את הצפרדע הולכת ומבקשת מבעלי להבא עד אחלרי הלידה שלא יקבע ארוחות שם. בינינו זה לא יהיה קל ונעים יותר עם תינוק - אז מה תתנתקו לחלוטין? .....
זו רק דעתי מקווה שלא התבעסת
אני חושבת כמו הרוב - לא ללכת!! אם בעלך נעלב ונפגע אולי סוף סוף יקרה משהו ודברים ישתנו . כי בנתיים רק את זו שנפגעת ונעלבת אז אולי הפעם הוא ידבר או יעשה מעשה - כמו לא ללכת כדי שדברים ישתנו ...
לא בכדי להעליב כן- רק להציב מולך מראה שימי לב כמה הודעות יש לך על הנושא הזה ... וכל פעם אותו הדבר .. אותה השאלה (רק בניסוחים שונים) , אותן התשובות ועכשיו ברצינות לא נמאס לתת צאנסים?
מיטל, אם גיסי שאנחנו לא בקשר איתו שם, אנחנו שם כמעט כל שישי אבל עכשיו ממש קשה לי פעם אחרונה שהיינו שם הרגשתי מאד לא טוב מבחנתי כרגע הכי חשוב לי שאני אנוח ואוכל טוב כי קוץ יותר חשוב לי מהם זה שאני לא אוהבת אותם, לא קשור אני עושה מאמץ קבוע בשביל בעלי בעלי ממש לא קבע ארוחה שם, ולא אמרנו גם שנבוא ידעתי שגיסי שם ורציתי להפגש איתם בלי להרגיש רע אחר כך. וחוץ מזה מה שפוגע זה הדיבור המגעיל של אמא שלו
מיכלי, תודה הבעייה שבעלי בחיים לא יגיד להורים שלו שנפגע או נעלב הוא לא מסוגל בתכלס לדבר איתם בכלל אפילו לא סיפר להם שנרשם ללימודים...
אין ספק שכמשפחה גם הם צריכים לעשות וויתורים ומאמץ!!!!!
ואם אתם שם הרבה אז אין בכלל מה לדבר!
האישה הזאת כל הזמן פוגעת בכם...
על זה אני מדברת על לעשות מאמץ אפילו להגיד לבעלי שהיא תנסה לראות אם גיסי כן יכול לבוא במקום להגיד ״אה״ תאמיני לי שאין בן אדם שנותן ומעניק יותר ממני ולכל ציוץ ובקשה שלהם אנחנו תמיד נענים