לא יודעת מה לעשות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    אניח ממש מתלבטת קיבלתי גן לנועם ליד הבית של אמא שלי וזה ממש נוח לי אבל אין שם צהרון ואני אצטרך לקחת צהרון פרטי עם הסעה ,נוח לי כי אני מקפיצה את עומר אלייה בבוקר .
    היום התקשרו להגיד שהתפנה גן ליד הבית עם צהרון עד חמש זה אומר שאני אצטרך להקפיץ את עומר ואז לחזור לשכונה להקפיץ את נועם וכל זה שגן עיירה נפתח בשבע וחצי ולהספיק להיות בעבודה ....
    השכל הישר שלי אומר שאני צריכה לוותר על הנוחות וולהעביר אותו לגן עם צהרון ביחד ולא להסתכן בהסעות ,אבל מצד שני היום היינו בגן שליד אמא שלי לפגישת הכרות והכל עשה עלי רושם טוב.....אוף חיייבת להחליט עד מחר ,מה לעשות?????

10 תגובות
עמוד 1
  • אני חייבת להיות בשמונה בעבודה וגם שכחתי לציין שצהרון פרטי עולה 200 שקלים יותר.....

• תשמעי....
    ברור לי הקושי שבתיזוזים, היוקר, הלחץ בבוקר,
    א-ב-ל

אחרי כל מה שקרה כאן בארץ עם הסעות
    יש לי שריטה בנושא
    ואני לא מוכנה לקחת סיכון.
    אני יודעת שאני ממש שחור/ לבן בעניין, ושאין צורך מכמה מקרים להשליך על הכל.. הכל ברור לי, אבל יחד עם זאת- לכל אחד יש את השריטות הקטנות שלו, וזו שלי.
    ולכן- אני הייתי הולכת על הגן השולב עם הצהרון.

בהצלחה!!
  • האמת שאת צודקת זה ממש מפחיד .....

• אני לא יודעת מה להגיד לך מאמי, מלבד ללכת עם הלב. מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר

• בלי הסעה
    עם הצהרון
    נסיעות ותיזוזים אבל לפחות תיהיי שקטה

• הסעה מבחינתי

• אני עם הבנות, הייתי מוותרת על ההסעה, לא משנה כמה טוב המעון.
    כבר היו מקרים מעולם לא עלינו ונועם עדיין קטן בשביל לנסוע בהסעה לדעתי.
    בשביל השקט הנפשי, הנוחות והחסכון במחיר - עדיף ללכת על המעון + הצהרון ליד הבית
  • אני עם הבנות
    בהצלחה מאמי שלי

• תודה אהבות העברתי אותו לגן ליד הבית עם צהרון מובנה....

• לדעתי, החלטה נבונה ונכונה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה