היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היא מלחיץץץץ...... הילד בכה בבוקר אז אמרתי לבעלי לקום אליו ומה הוא רואה? הרגל של יהונתן נתקעה בין הסורגים אבל ממש נתקעה עד השוק!!! הוא קורא לי שירה בואי מהר נתקעה לילד הרגל, קמתי מהר ולקח לנו איזה 5 דקות לחלץ אותה והילד צורחח
13 תגובות
עמוד 1
גם לנו זה קרה האדום עובר אחרי כמה דקות פשוט היה קצת לחץ על הרגל
אבל למה זה קורה? המיטה לא אמורה להיות בטיחותית עבור הילד?
יוווווווווווווווו גם לי זה קרה הלילה איזה הזוי נועם צרחה את נשמתה מה זה נבהלתי והייתי לבד הלילה. אבל אחר כך כל מה שעבר לי בראש זה שיש לה הרבה קפלולים באזר אז..... חחחחחחחח
חחחחחחחחחחח בדיוק הסיבה של וורנר חמסהה
זה נורא מלחיץ אבל אני חושבת שזה קורה לכולם מתישהו... חיבוקים ונשיקות לנסיך!
זה לא קשור לכפלים ברגליים כי לרז אין זכר לכפלים
איזה מלחיץ!!!!!
העיקר שהכל בסדר
גם לנו זה קרה.. מלחיץ
גם לנו זה קורה, המון. והמגן ראש לא עוזר, הם תוקעים את הרגל מעל למגן.
העיקר שהוא בסדר
גם לנו זה קורה המון.. מלחיץ
זה קרה לנו גם מלאא פעמים... גם בעריסה וגם במיטת תינוק... זה אפילו קרה לקורל
וואוו מלחיץ!! שמחה שהכל בסדר עכשיו!
אני פעם נתקעתי בסורגים האלה בלול של המעון - המרפק לא הצליח לצאת והמפרק שלי רגיל , לא גדול מידי .. הביאו לי מרגרינה