שאלת לבוש.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב. יש לי שאלה קצת מטומטמת בפרט שזה כבר ילד שני.
    בחודש הראשון אמורים להלביש אותם רק בארוך.. ומתי מחליפים לקצר? ביום שיהיה לו לודש להתחיל לשים לו קצר? אני לא זוכרת איך ומתי החלפתי לנויה לקצר והם נולדנו באותו תאריך אבל איתן נולד גדול יותר ובכלל הוא גדול מבחינת אחוזון.. אז אני אשמח לתשובה מתי מחליפים? אההה ואם בלילות אנחנו עם מזגן.. ובספטמבר הוא יהיה בן חודש.. בלילה אני אמורה להמשיך לשים ארוך או קצר כמונו עם שמיכה? תודה..
    ]
8 תגובות
עמוד 1
  • רז נולדה בנובמבר
    אנחנו כל עונות הדנה עם מזגן
    אותה הלבשתי טוב ( בגלל המזגן) 2 שכבות ארוכות ושמיכה...
    בחוץ הייתי שמה לה ארוך דק בלי שמיכה או משהו...
    נראה לי מוקדם מידי לשים קצר

• אני מדברת על גיל חוש.. וזה יהיה בתחילת ספטמבר ומבחינת מזג האוויר.. יש הבדל בין ספטמבר לבין נובמבר
    ]
  • לא קניתי קצר יש ארוך דק וזה בסדר הם קטנים
    ובכל מקום יש מזגן....

• אירה נראה קצת מוגזם להיות.בחוץ בספטמבר עם ארוך... אני כן חושבת שצריך קצר ומקסימום שמיכה ומכנס ארוך.. בפרט שהתינוק גדול.. ;-)
    ]
  • ככה גם הביאו לי בהחת חולים
    הכי קל לתינוקות כאלה לקבל מכת שמש אז עדיף ארוך..
    וחוץ מזה מי יוצא בחוץ כשחם
  • תנסי לגעת בו ולהרגיש אם חם לו...
    אני הייתי מסתמכת על ההרגשה שלו... אם הוא מזיע וחם לו
    אז הייתי שמה קצר... בכל אופן אני חושבת שהייתי מעבירה לקצר ודואגת שתמיד תהיה שמיכה בעגלה וכשיש מזגן מכסה... כמו קניונים, בנקים, סופר...

• אירה זה נכון אבל בגיל חודש הם כבר מרגישים כמונו ובספטמבר ואוקטובר עוד חם גם בערבים ואני זוכרת את נויה שבגיל חודש וחצי וחודשיים היא הייתה עם קצר כי היה חם והיא הזיעה..
    ועינבר זה בדיוק מה שעשיתי עם הגדולה.. את כנראה צודקת טז תודה אבל אני לא זוכרת מתי החלטתי לשים קצר..באיזה גיל בדיוק.
    ]
  • אירה זה נכון אבל בגיל חודש הם כבר מרגישים כמונו ובספטמבר ואוקטובר עוד חם גם בערבים ואני זוכרת את נויה שבגיל חודש וחצי וחודשיים היא הייתה עם קצר כי היה חם והיא הזיעה..
    ועינבר זה בדיוק מה שעשיתי עם הגדולה.. את כנראה צודקת טז תודה אבל אני לא זוכרת מתי החלטתי לשים קצר..באיזה גיל בדיוק.
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה