היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה לא גיל קטן מידי לצביעה? אני ראיתי פה הרבה בנות שנותנות לקטנים לצבוע כבר. ניראה לי אצלי הן עוד קטנות בשביל זה איך יודעים?
זאת לא צביעה - זה לא המינוח הנכון ולכן הבלבול בעקרון בגיל שנתיים מצפים שילד ידע לשרבט מה שאומר לצייר ציור של ״קשקושים״ מה שיותר חשוב שמצפים לאחיזה נכונה או להתחלה שלה בסביבות הגיל הזה. בעקרון גיל שנה מוקדם מדי ולא תמיד יש את ההתפתחות המוטורית שמאפשרת אחיזה נכונה שרבוט על הדף וקישור בין האחיזה לתוצר אני בגיל הזה ממליצה צבעי ידיים, קצף גילוח ועבודה על משטחים גדולים מאד הטקסטורה של החומרים האלו היא משמעותית מאד גם לגרייה וגם לחשיפה למגוון של מרקמים אחר כך נהוג לעבור לצבעים עבים וטושים עבים לקראת גיל שנתיים
אז גולי בואי תראי את נועם
צבעי ידיים
סיון, נעם מחוננת
שירה אני קניתי לאופק צבעים לא רעילים
הם מעולים ועבים מספיק...
מה שטוב הוא שהיא לא יכולה לצייר על עצמה כמו שקורה עם טושים/ עטים...
יש צבעים לא רעילים..תמר מציירת כבר ממזמן- יותר נכון משרבטת. היא מאוד אוהבת אתזה- גם להדביק מדבקות יחסית גדולות.
וצבעי ידיים זה הכי הכי כיף
יש צבעים וטושים לא רעילים ואפילו רחיצים מהבגדם והגוף
הם לא אמורים ליצבוע בלי לצאת מהקווים חחחח רק סתם לקשקש לליראל נתתי צבעי ידיים היא התלהבה הכניסה את הידיים ואחרי 3 שניות התחילה לצרוח קמה רצה ובכתה היא ממש נגעלההה
את יודעת מה את צודקת אני אקנה לנועם גם צבעי ידיים זה לא יפה למנוע ממנה מה שנתתי ללהב מה יהיה בילד השלישי? אזרוק אותו במטבח אתן לו להכין לעצמו ארוחת ערב? מה זה הזלזול הזה חחחחחחח