אקו לב עובר, כן או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    אני בשבוע 22.
    לא עשיתי בדיקת מי שפיר, כי התבחין המשולב/משולש הראה תוצאות טובות ביחס לסכיויי תסמונת דאון (נדמה לי שאחד ל-15,000 ובכל מקרה שני רופאים אמרו שהתוצאות טובות). לא היו תוצאות לא תקינות, לא בבדיקה זו ולא בשקיפות העורפית. אין כל סיבה אחרת מה לעשות את הבדיקה (כגון מום תורשתי, תרופות מסוימות וכו') . רופא אחד אמר שלא צריך, רופאה אחרת אמרה לעשות ליתר ביטחון כי לא עשיתי מי שפיר. אני אובדת עצות.
    האם במצב כזה האם אתה ממליץ לעשות גם בדיקת אקו לב עובר, רק כדי לשלול מומים?
    האם כדאי לחכות עד אחרי הסקירה המורחבת, ובמידה ושם הכל בסדר, אזי ההמלצה היא כן לעשות או לא לעשות אקו לב עובר?
    תודה רבה
    חני
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין קשר בין אי ביצוע דיקור מי שפיר לאקו לב
    אם הכל תקין בסקירות, אין צורך לבצע אקו לב עובר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה