שאלת קניית נעליים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי כמה זמן שהילד הולך מומלץ לקנות נעליים?
    קורן הלך בשנה וארבע וגם היה חורף אז בלחץ חיכתי חודש וישר קניתי לו אבל עכשיו קייץ וליראל יכולה בכייף עדיין ללכת יכפה השאלה אם כדאי לקנות לה צעד ראשון כבר...
    גם כי היא הולכת לגן ובדרך לא בא לי שתהיה יכפה או שאני יקנה לה תרום הליכה ראיתי של האש פאפיס כאלה עם סולייה רכה נראה לי מעור ?

6 תגובות
עמוד 1
  • אני יהיה היסטרית כשתמר תלך יחפה למרות שאני יודעת שמומולץ....

לא יודעת כל כך לייעץ סורי....

• התשובה שלי כמו של מיטל

• בעקרון לפי מה שאני יודעת מהמעון וממה ששמעתי בתוכניות להורים כאלה ואחרות
    אני יודעת שמומלץ לחכות חודש מאז שהילד התחיל ללכת לבד
    על מנת שידע לאזן את עצמו כמו שצריך , שייאמץ שיווי משקל תקין, שיחוש את הרצפה וכד'

• היא הולכת כבר יותר מחודש אז נראה אני אולי יום שישי הבא ילך איתה לקנות ....או שאחכה עוד קצת הרגל שלה ממש פיצית חחחח בטח מידה 19

• הכי מתוק מידה 19

• חודשיים אחרי שהיא כבר ממש הולכת יציב, עדיף שתלך יחפה מקסימום בגרביים
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה