היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אחרי שיומיים אחרי החיסון נועם היתה עם חום עכשיו 10 ימים אחרי היא עם חום (כמעט 39) ופריחה מסיבית
17 תגובות
עמוד 1
נועם נסיכונת תרגישי טוב...
שתרגיש טוב!
לא יודעת מהזה מיי בייבי אבל אם היא חיונית היא יכולה ללכת לכל מקום- עדיף בלי שמש
לדעתי אפשר ללכת דווקא טוב להזיז את הגוף תקפידי על יותר מים מבדרכ ועל הרבה צל
תודה בנות
מיטל מיי בייבי זה חנות ענקית (2 קומות) של כל מוצרי התינוקות ובגדים
החלמה מהירה ויאאלה לקרוע את הויזה
אני שאלתי ..... החלמה מהירה החום ירד מהר נראה לי שבגלל שזה בגלל החיסון אז החום לא כזה קשה כמו של מחלה אם היא בסדר תצאי איתה
שתרגיש טוב! אם היא חיונית ושובבה כהרגלה אז לדעתי תלכי ....
יההההההההההההה באלי גם ללכת למיי בייבי כבר!!!!!!!!
בעקרון אם נועם חיונית ומרגישה בסך הכל טוב נראה לי שאין בעיה לקחת אותה לשם... אגב גם במיי בייבי למעלה יש ג'ימבורי שלהב יכולה ליהנות ממנו שעולה או 15 או 20 ש"ח נדמה לי אבל בטח ביום שבת יהיו מלא אנשים...
זה כבר לא משנה בסוף בעלי לקח את להב לים לבד
האמת עצוב לי. בהתחלה הוא אמר טוב בואי למיי בייבי ואז פתאום התחיל בכל מיני פרצופים של לא בא לי ואולי נשאל את להב מה היא מעדיפה פששששששששש מעניין מה הילדה תעדיף
תרגישו טוב
גם רז לא פסחה על שום תופעה של החיסונים, בכל חיסון היה לה את מלוא תופעות הלוואי שרק קיימות.. גם ההורים שלי רצו לנסוע למיי בייבי היום.. אבל בעלי נהיה דוס לפי קריזות, אז השבת אנחנו לא נוסעים כי אנחנו ״ שומרים״
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נופר די הרסת אותי צחוק מתה על אלה עכשיו תארי לך כן הייתם נוסעים הייתי בכלל אוכלת את הלב חחחח
דווקא לנועם לא היו תופעות לוואי בכלל מהחיסונים זה הראשון שיש לה