היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נועה שלי הולכת בעוד יומיים לגן עירייה החלטתי לעשות טבלה על המקרר עם רשעמה של אוכל לגן בכל יום ז״א שכל יום ראשון תאכל אותו דבר, כל שני וכו׳ כדי שלא אשבור את הראש מה להכין
אז יש רעיונות לסנדוויצים טעימים? מה מצרפים? פרי? ירקות חתוכים? חטיף אנרגיה? תודה מראש לכל העונות
16 תגובות
עמוד 1
בגן עיריה מקבלים אוכל בדרך כלל אצלכם לא?
אה? איזה אוכל מקבלים בגן עירייה? אולי בצהרונים
תראי להב תכלס הכי אוהבת עם שוקולד אם אני אשלח עם נקניק או גבנצ יאכל רק התוכן בלי הלחם בנוסף אפשר גם גבינה אוקוטג ובצד ביצה ומלפפון אני תמיד שולחת פרי (ענבים תפוז תפוח משמש וכו)
יש גנים שיש בהם הזנה, לא?
סליחה על הבורות, אבל כמה פעמים הם אוכלים? (נגיד א.בוקר וא. 10?)
חביתה טוסט עם זיתים טונה קןטג׳/ גבינה עם עגבניה/ מלפפון שוקולד חלבה ריבה אם הוא אוהב גבינת שמנת עם זיתים
* אפשר לצרף מעדן אם הוא אוהב ירקות חתוכים בקופסא פרי
ואיייי זה בדיוק מה שעשיתי עם עילאי יום אחד טונה עם קטשופ בפיתה + פרי יום אחד שניצל חתוך בתוך קופסא + זייתים אן מלפפון חמוץ בקופסא נפרדת יום אחד חביתה בפיתה + ירק וכמובן שאפשר פרוסה עם גבינה לבנה\ממרח/ריבה/חמאת בוטנים ולהוסיף פרי
ככל הידוע לי ובכל הגנים שאני מכירה אין אוכל מביאים מהבית ארוחת 10 ואז אוכלים צהריים או בבית או בצהרון
כנראה שזה בדיוק מה שאנחנו גם נעשה אחווש לייק על הרעיון !!!
אצלנו בבית דניאל הוא השף סנדויצים
שבוע טוב יהונתן שלי התחיל את הגן שבוע שעבר ביום ראשון זה גן עירייה והם אוכלים פרוסה שאת מכינה ב 10 אני מוסיפה בצד ירק/פרי/שוגי או עוגיות ואני מאוד מאוד ממליצה שיוכלו בבוקר לפני כי עד 10 הם ממש רעבים ולא כיף שהבטן ריקה.. ואחרי זה ב13 הוא מקבל ארוחה חמה ממני בהצלחה..
תודה בנות
כנראה בגלל שאנחנו באיזור פיתוח הילדים מקבלים ארוחה חמה לצהריים מהגן (שווה לחיות בחור של הפריפריה
ליבי אצל כולם ארוחת צהריים בשרית בגן או בבית לאלה בלי הצהרון...
אני דיברתי על הארוחת 10 נראה לי קצת מוגזם לאכול שניצל ב10 בבוקר
אמא הייתה מכינה לי יום לפני בערב פרוסה ושואלת מה אני רוצה עוטפת לי ושמה במקרר למחרת בבוקר שמה בתיק ועד שעה 10 זה טעים אפילו!! שמה גם פרי או חטיף קטן [/url