אני כל כך כל כךךך עצבנית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מבינות מה עברתי ב 3 שעות האחרונות~!
    מדי כמה שבתות חמתי לוקחת את ליעד להורים שלה (בב"ש..צמוד אלינו) כדי שישחקו איתו קצת ויהנו איתו..
    היא יודעת ששעת השינה שלו זה באזור השעה 8 בערב וזה..
    ותמיד הייתה לוקחת משעה שש בערך עד סביבות 8 וחצי..
    היום היא לקחה אותו בשעה שש ו.. מאז לא ענתה לי לטלפונים!
    והתקשרתי כמו חולת נפשששש אולי חמישים שיחות והיא פשוט לא ענתה! גם בבית שם לא ענו.. ואני כבר ראיתי את הסיוטים הכי גרועים נכנסתי לחרדה מטורפת ופשוט לא הצלחתי לעצור את הבכי..
    הגיעה כבר השעה 9 וחצי ופתאום היא מתקשרת לה בכיף לבעלי ואומרת לו שהם למטה ושיעלה את הילד..שאלתי אותו כשהוא עלה למה היא לא ענתה אז הוא אומר לי "הטלפון שלה היה על שקט..".. מממההה?? זה הילד שלי ואני צריכה לדעת איפה הוא ומה קורה איתו בכל רגע שאני רק רוצה!
    התעצבנתי רצחחח אבל מה לעשות אני מטבעי לא בנאדם שיראה את העצבים שלו על אנשים מבוגרים יותר, יש לי כבוד.. אז סתמתי את הפה בלעתי את הדמעות ושתקתי..
    רק לבעלי אמרתי שזה בכלל בכלל לא בסדר!
    ובפעם הבאה שהיא תרצה לקחת אותו איתה לשם אני כבר אדע בדיוק מה לעשות יותר נכון לא לעשותתת שזה לתת לה לקחת אותו!

16 תגובות
עמוד 1
  • וואי וואי וואי וואי איזה עצביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
    הייתי מתחרפנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    העיקר שהכל בסדר

• וואי אני בכלל הייתי מתרפת
  • חוצפה
    אני יגיד לך תאמת מהסיבה הזו אני לא מאפשרת לחמתי לעשות דברים כלאה
    רק כשאני איתה בסביבה נוכחת

• ואי וואייי איזה עצבים!!!
    אני הייתי משתגעתתת
    ומראה את זה בטירוף למי שהיה עושה לי את זה ... ככה הוא יבין למה זה לא יקרה שוב!

• וואי רק מלדמיין את הסיטואציה עולה לי החום
  • פעם הבאה זה לא יקרה כי כבר לא תהיה פעם הבאה!

• איזה לחץץץץ !!!!!מזל שהכל בסדר והנה הוא איתך
  • שנינו'ש זה הפאק שלי אני לא מסוגלת.. אני אלך להגיד לה ואני אתייבש לא יצאו לי המילים..
    אבל מה שכן כששבוע הבא היא תבקש לקחת אותו ואני אגיד לה לא היא תשאל למה ואז אני אפרט בכיף

• אני עם הפתיל הקצר שלי הייתה עפה על חמותי ככה שהאוזניים שלה היו נובלות!
    חצופה!

• איזו חצופה!!!! איך בעלך לא יצא עליה???
  • מאמי, זה קורה ששוכחים את הפלא' על שקט .
    העיקר שהכל בסדר, לא צריך להעיר ולא לצרוח.
    תחשבו תמיד שזה היה יכול לקרות גם לכן , גם אתן בעתיד תהיו חמות ולא תרצו שכל דבר יעירו לכן ויסתכלו עליכן בזכוכית מגדלת זה מאבד את הכייף מהנכדים.
    צריך להגיד תודה יש חמות שבכלל לא לוקחות את הנכדים לשום כלום.
    אני לא יכולה לשפוט כי לי זה לא קרה אבל זו דעתי בכל אופן.
  • באמת מעצבן!!! בפעם הבאה (אם תתני לה לקחת אותו) תבהירי לה באיזו שעה את מצפה שיחזור ושתשאיר את הטלפון דולק!!! חצופה!!!
  • וואי אני הייתי מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ואייייי!!!! אני הייתי מתחרפנת משתגעת ומטפסת על קירות!!!
  • אני הייתי מדברת איתה על זה
    תשלחי את בעלך שיוכיח אותה ושימע באמת מה קרה שם
    אם תתרצי תמשיכי לשלוח- אם זה משהו שאת שמחה- שמוצאים את הילד קצת..
    אם לא- תענישי!
    אל תתני לה יותר,
    אני שונאת שהחמות משלטת על הילד כאילו הוא שלה ושוכחת מי אמא שלו!!!!
    כל הכבוד שלא התפרצת אני הייתי הורגת אותה!
    את חכמה ושמרת על יחסים נאותים!

כולנו הילדים של אבא בשמים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה