רק אצלנו הגן מתחיל ב2 לספטמבר?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות כמה שינויים בתקופה הקרובה...

אריאל צפויה להיכנס לגן (פרטי) ב2 לספטמבר,
    אני חוזרת לעבודה ב9 לספטמבר
    אביגיל צפויה להישאר עם חמתי....

השבוע יש לנו אסיפת הורים ואני בעיקר מריחה את ריח התקופה החדשה שצפויה לנו
    עד היום חמתי שמרה על אריאל כשעבדתי/למדתי ועכשיו אני הולכת להיות תלויה בגן שלה, מן הסתם זאת גם הוצאה כספית, וגם הדבר יצריך ממני ומבעלי להיות גמישים יותר גם עם הרכב (הגן רחוק מהבית)....

אני גם חוזרת לעבודה בלב קצת כבד, בכל זאת פעם שעברה שחזרתי מחופשת הלידה הרגשתי כאילו אני שוב מתחילה מהתחלה, נורא אוהבים אותי בעבודה אבל לאחר העדרות ארוכה אתה תמיד מרגיש שמקום שלך לא יציב...
    מוזר שלאחר הלידה של אריאל מתתי לחזור לעבודה ועכשיו לאחר הלידה של אביגיל זה קצת ברגשות מעורבים כי אני מרגישה שאביגיל לא נהנתה ממני (בכל זאת חודשים בבית עם שתיהן, תשומת הלב מתחלקת)

תקופה מרגשת לפנינו.....
16 תגובות
עמוד 1
  • וואי איך הזמן עובר שהחופשה שלך מסתיימת כבר????????
    אייל מתחיל את הגן מחר, הוא בחצי פרטי, גם אלא שבקבוצות הפרטיות (בניים ותינוקיה ) מתחילים מחר. מוזר.....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מה? מה? מה???? חופשת לידה שלך כבר מסתיימת?! זמן פשוט טס!!! ולגבי גן... באמת מוזר, אנחנו מתחילים גן חדש מחר... והרבה אנשים שאני מכירה מתחילים מחר או מחרותיים...
  • יש גנים פרטיים שמתחילים ב 2 לספטמבר - כבר שמעתי על כמה גנים כאלו.
    וואי החופשת לידה שלך היתה ממש קצרה,
    אז שתהיה לך חזרה נעימה לעבודה ונחיתה רכה
  • אני מזכירה לכן שיצאתי לחופשת לידה בתחילת החודש התשיעי... אני חוזרת כשאביגיל תהיה בת 3 חודשים - כלומר הייתי 4 חודשים בבית וכן זה טס מהר מידי, לא הספקתי כלום
  • פעם ראשונה שאני שומעת שחוזרים ב 2/9

• גם אוריאן מתחילה ב 2/9
    קצת חוצפה לדעתי אבל זה מה יש
  • אנחנו גם חוזרים לגן מחר.
    וואו הזמן באמת טססס...
    שתהייה לאריאל היסתגלות מהירה בגן!

• הבן שלי מתחיל מחר מעון
    אבל בגלל שהןוא חדש אז זה הולך בהדרגתיות
    וצריכה לחפש בייבי סיטר שתשמור בחצי השני
  • אנחנו חוזרים מחר לגן...!

מאמי אני מאחלת לכם המון בהצלחה בתקופה הקרובה והחדשה! בטוח יהיה קצת קשה בהתחלה אבל מהר מאוד תיכנסו לשיגרה והכל יהיה מעולה!

• רזוש חזרה היום לגן

• לא רק אצלך, גם אצלנו

• אצלי ליאל מתחיל גן חדש מחר,
    שיהיה בהצלחה והסתגלות מהירה
  • מוזר אני עובדת בגן ואנחנו חוזרים מחר , איזה גן ?שיהיה בהצלחה לאריאל.
  • שיהיה בהצלחה רבה .
    מה ? עד עכשיו היא היתה עם חמתך?

• עינבר רשמתי אותה לפעוטון תמר- מכירה?!
  • מכירה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה