היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך אני מעיפה לעזאזל את המחשבות האלה? אני לפעמים יותר מדי חושבת על זה. אוףףף [/url
11 תגובות
עמוד 1
הפחד הכי גדול שלך? זה הפחד הכי גדול של כולנו
אני חושבת שזו מחשבה שעוברת לכולנו בראש. ברגע שאת מתחילה לחשוב על זה, תנסי בכוח לחשוב על משהו אחר שונה לחלוטין. אדם לא יכול לחושב על 2 דברים בבת אחת, אז אם את חושבת על משהו אחר לא תוכלי לחשוב על זה.
ליבי ככה אני עושה כל פעם אבל המחשבה הזאת משתלטת!!!!!! אוף!!
הייתי בטוחה שאני משוגעת לגמרי [/url
אני אשתף אותך במשהו.. אני עם ההריון הראשון עברתי הפלה בשבוע 9 לקחתי את זה מאוווד קשה.. אחרי חודשיים הריתי עם אגמי. בהתחלה זה היה חשש מהשקיפות ואז מהסקירה ואז עם ממצאי הסקירה כבר מתתי להרגיש אותה, ואז שהרגשתי פחדתי שאני לא מגישה מספיק ואז לחץ מסקירה שניה כל ההריון סבב סביב פחדים ואז בא הפחד של לצאת בידיים לא מלאות ועם המון צער. ואז היא יצאה לאויר העולם, ואת פוחדת שלא אכלה מספיק/עשתה קקי מספיק/שתתה מספיק, מספיק על הבטן מספיק על הגב.. קופצת מיליון פעם לראות שהיא נושמת מסתכלת חמישים אלף פעם למרות שהרגע הוצאת אותה מהאוטו שלא שכחת אותה שם חלילה.. וכל היום כל הלילה וכל הזמן הפנוי :
דואגת!!!!
עכשיו למה? - כי אנחנו נשים כי אנחנו מוציאות את היצר הזה עוד שהם עוברים קטנים כי הם כל העולם שלנו עוד לפני עצמנו והסביבה...
זה טבעי אלו מחשבות שמרגישות נוראאא לחוות אותן אבל הן חלק מקיומנו אל תרגישי רע עליהם כי ככה אני הרגשתי וזה רק עשה עוול.. שתפי.. בשביל זה אנחנו פה
מצטערת לשמוע על ההריון הראשון.
אבל כל מה שתיארת זה מה שעבר עליי במשך כל החודשים האלה. כל הזמן פחדתי ממה שבא אחר כך...
את מקסימה ירדן... [/url
מותק, זה פחד שהיה לי כל ההריון, והוא רק נהיה חזק יותר לקראת הסוף... כמו שליבי אמרה, תחשבי בכוח על דברים אחרים!
לכל אישה הרה זה עובר בראש לא פעם ולא פעמיים
אל תתני לזה להשתלט עלייך
הכל יהיה בסדר בע"ה
מובן לגמרי מאמי, אבל אל תשקעי לתוך זה!!!!!!!!!!!!! אני אוסרת עלייך
שליייייי
מהר למחוק מחשבה כזאת מהראש !!!
מה קורה איתך ?!
אופטימיות
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
הרי בכל דבר בחיים קיים חשש ופחד.. חלק מהעובדה שאת עומדת להיות אמא מלווה בהמון פחדים וחששות. ובואי אני יגלה לך משהו זה לא עובר!!! עכשיו את בפחדים מהלידה וכל זה, כשבע״ה הוא יוולד תהיי בחששות מזה שהוא לא אכל מספיק, אן ישן מספיק וכו.. לכל גיל ותקופת זמן עש את הפחדים והחששות שלו.., תנסי לחשוב חיובי! יש שם אחד למעלה שאחראי להכל והכל בידיו
אני לא חושבת שאת הראשונה שחושבת על זה . זה הפחד הכי הכי גדול שיש לאישה בהריון . זה טבעי מאד החשש הזה . רק צריך לדעת לסלק את המחשבות האלה כמה שיותר מהר! לחשוב חיובי .... ולהגיד לעצמך שיהיה רק טוב!