היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן יודעות זה מעניין, אני כבר כמעט שנתיים קוראת פה בפורות ומדי פעם שואלת ושמתי לב שכל פעם שאני מגיעה לצומת דרכים אני רוצה להתייעץ איתכן למרות שאתן לא מכירות אותי.
    אז שוב הגעתי לצומת דרכים והייתי רוצה לשמוע את דעתכן, אם לא אכפת לכן.
    בעלי ואני נדואים כבר 4 שנים(ביום שישי הקרוב) וחושבים על קניית דירה. ראינו פרסום של המחיר למשתכן, המחיר הוא 1.105,000 בערך לדירת 4 חדרים שזה נחשב זול לירושלים. זה בשכונה בה גדלתי יחסית קרוב להורים שלי,הכל נשמע מושלם חוץ מ.... זה קרוב לחלק החרדי בשכונה ואני חוששת ובטוחה ב99.99% שרוב בדיירים יהיו חרדים( אני דתיה לאומית, מכנסיים וסרט בשער) מה הייתן עןשת? אנחנו לא יכולי להרשות לעצמנו דירה במחיר יותר גבוהה . הייתן הולכות על זה או מוותרות בגלל השכנים?

תודה רבה לכל מי שקראה וענתה
    תמר
3 תגובות
עמוד 1
  • השכנים זה דבר מאוד דומיננטי מאמי ובהתחשב בהתנהגות החרדים בזמן האחרון - זריקת אבנים, יריקות וכדומה על כל מי שלא חושב כמוהם או מתלבש כמוהם די מפחידה אותי אישית.

אני יודעת כמה קשה לקנות דירה ולמען האמת אני לא רואה איך ומתי אני אקנה דירה, אבל אני כן יכולה להגיד לך שכבר עברתי דירה אחת בגלל שכנה *&%$#@%^ וכן יש לשכנים חלק בהחלטה.

לא תמצאו מחיר כזה באיזור אחר???

אני כמובן לא יכולה להחליט בשבילך כמובן, רק הבעתי את דעתי, מקווה שעזרתי ובהצלחה

• תראי זה מחיר טוב יחסית לשוק
    אבל ישנה בעייתיות של השכנים.
    וכמו שמינה אמרה זה מאד חושב שיהיו שכנים נורמאלים.
    האם ישנה אפשרות שתקנו את הדירה ואם לא מתאים מבחינת הווי של השכנים וכו' תשכירו אותה, במקום זה תישכרו דירה אחרת באיזור שיותר מתאים לכם?
    שכנים בהחלט יכולים למרר את החיים
  • מינה וליבי תודה רבה!!

בדיוק בגלל השכנים ומה שתיארתן אני בהתלבטות.
    העסקה עם בתוכנית הזאת שזה שאתה חייב לגור בדירה 5 שנים ורק אחר כך אתה יכול למכור/ להשכיר. ירושלים היא בעייתית גם מתחרדת וגם דירות במחיר כזה הם 3 חדרים וישנות וזקוקות לשיפוץ כללי..
    אוף למה לא עושים כזאת בנייה בקומות שהציבור הוא לא חרדי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה