anastasia - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

אומנם אני לא פעילה בפורום, אבל אני קוראת פה כל יום במשך כבר כמה שנים.
    אני יודעת שיש לך בן מקסים שפעם כתבת שלא היה אכלן גדול והיה בפרסנטיל נמוך.

לי יש בן, מחר הוא יהיה בן 6 חודשים. הוא לא עולה מספיק במשקל וגם קשה מאוד להאכיל אותו (אני נותנת לא חלב שאוב כי אין לי מספיק כדי להניק).

כל הבדיקות שלו תקינות, גם מבחינה התפתחותית.

אני מאוד אודה לך אם תוכלי לחלוק איתי מנסיונך איך התמודדת עם זה. הרופאים פה לא כל כך עוזרים לנו (אנחנו גרים בארה"ב), חוץ מלהגיד כל פעם שהוא צריך לאכול יותר. אבל אני לא יכולה להכריח אותו לאכול יותר ממה שהוא רוצה, אחרת הןא מקיא אוכל (יש לו גם רפלוקס).

אם יותר נוח לך בפייסבוק, אשמח אם תכתבי לי איך קוראים לך שם.

גם לכל הבנות בפורום, אם משהיא יכולה לעזור עם עצה אני אשמח.

6 תגובות
עמוד 1
  • את בדיוק מתארת את הבת שלי
    אני בהוראת שניידר הוספתי לה מגיל חודשיים קורנפלור ( גם בגלל הרזון וגם בגלל רפלוקס קשה ביותר).
    מנסיון אן הילד לא רוצה לאכול, הוא לא יאכל!
    זה טבע כזה.. אין דרך לדחוף להם אוכל..
    אבל אם הוא בן חצי שנה, תכיני לו מרקים עשירים בתוספת שמן, פתיתים ועוד דברים עם קלוריות ( ככה הנחו אותי)
    לפירות הוספתי טיפה שמן וגם טחינה שזה עשיר בקלוריות..

• תודה נופר,

תגידי, במה התבטא רפלוקס אצל רז איך איך טיפלתם בו? מתי עבר? האם עזר כל התוספות האלה?
  • היי
    נכון מאוד, ילד שלי אף פעם לא היה אכלן טוב, רק לאחרונה נכנס לעקומת גדילה.... לפני זה היה אפילו לא באחוזון, מתחת לכל הגרפים...
    הכל התחיל מזה שהנקתי אותו הנקה מלאה והוא היה באחוזון 10, זה לא סיפק סתומות שעובדות בטיפת חלב, הם אמרו לי שחלב שלי לא טוב ולא מספיק לו וצריך לתת לו תוספת של מטרנה או סימילאק... סתומות, אמרתי כבר?! אז הפסקתי להניק וילד ירד מאחוזון לגמרי... כשכל הילדים אכלו 180 סיסי, הוא היה בקושי מסיים 100... קיצר, הבנת כבר שהיה ממש בעייתי באוכל. כשכבר עברנו למזון מוצק, נהיה יותר קל כי יכולתי לתת לו מאכלים עשירים בקלוריות.
    בן שלך בן חצי שנה, אז את יכולה לתת לו דייסות! נתנאל לא היה מוכן לאכול דייסה בתוך בקבוק אבל דייסה סמיכה מכפית הלכה טוב. הכי טוב זה להכין דייסה לבד ולא קנויות. עשיתי אותם על בסיס חלב מהול פי 2 במים... ובסוף גם הייתי מוסיפה חמאה. דרך מעולה לפוצץ בקלוריות :-)
    ילדים כמו שלנו לא אוכלים הרבה, בגלל זה, פתרון הוא לתת להם מאכלים עשירים בקלוריות, שגם אם יאוכלו קצת, יקבלו מספיק קלוריות. מאכלים טובים בנוסף לדייסות זה אבוקדו, שקדים ואגוזים (לטחון אותם ולהוסיף לפירות). אה, לכל המרקים ואפילו לבקבוק עם מטרנה הייתי מוסיפה קצת שמן זית... טחינה גולמית גם מעולה!
    לאט לאט, נתנאל נגמל מבקבוק לגמרי ועבר לאוכל של גדולים. כשזה קרה, ראיתי שגם התחיל לעלות במשקל יותר. כנראה יש ילדים שפשוט לא מתחברים לעניין הזה של בקבוקים וחלב לא אמיתי... ותני לי להרגיע אותך: אם ילד ערני, שובב, מרגיש טוב ומתפתח כמו שצריך, ורק משקלו נמוך, לא נורא! אז יש ילדים רזים יותר! לא נורא!
    מה שכן, מומלץ לבדוק לו המוגלובין כדי לשלול אנמיה, כי לפעמים בגלל אנמיה לילדים אין תאבון....
    את יכולה למצוא אותי בפייסבוק, בכיף אתכתב איתך שם. כי בטח שכחתי משהו, ואני אזכר יותר מאוחר. את מוזמנת לשאול אותי כל דבר
    Anastasia diviatis
  • אני כל כך מודה לך על תגובה, הרגעת אותי קצת:) אבל יש לי עוד מלא שאלות אם זה בסדר מבחינתך?

יש לי רק פייסבוק של בעלי, אז אוכל להתחבר רק דרכו

• בכיף, תמצאי אותי בפייס, אבל תכתבי שאת מפורום
  • רז מגיל שבועיים בערך היתה מקיאה בקשת כל ארוחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה