התייעצות לגבי דיאטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עם עודף של 13 קילו שקשה לי להוריד!!!!
    ואני בדכאון לא נורמלי... שום בגד משנה שעברה (והמווון בגדים שבכלל לא לבשתי) לא עולה עלי...
    שמעתי על תרסיס hcg וראיתי תוצאות מדהימות אצל אחרות, רק שבקושי אוכלים...
    וגם אסור לגעת בשמן ולמרוח קרם ואיפור ועוד כמה...
    מישהי ניסתה? שמעה?
    אני מתלבטת...
    באלי להוריד לפחות 5 קילו עד החגים
    ורק ע"י התרסיס הזה יהיה מצב שאגשים את החלום שלי

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
5 תגובות
עמוד 1
  • לא לגעת
    זו הרעבה עצמית!!!!
  • עזבי אותך תרסיסים!!! מה שיורד מהר, עולה מהר!! מניסיון

הכל בראש, סוגרים קצת את הפה, מתחילים לחיות בריא, מחכים בסבלנות וכל הקג נושרים
    בהצלחה!!
  • חברה של אחותי השתמשה בתרסיס..

אין שום פתרונות קסם!!!

את צריכה לעשות יחד עם התרסיס דיאטה של 500 קלוריות ליום... את מסוגלת?

וגם אם תעשי דיאטה כזאת לבד ללא שום ספריי תרדי במשקל אבל זה לא בריא בכלל

גם אצלי יש למעלה מ-15 ק"ג עודף

• תקשיבי, אני לא רוצה להפחיד אותך אבל שמעתי דברים מזעזעים על התרסיס הזה!!!
    אלף כל, זה לאכול 500 קלוריות ביום שזה ממש הרעבה עצמית.
    חוץ מזה, אין לזה אישור של משרד הבריאות והם יצאו נגד זה כך שאני לא הייתי לוקחת סיכון.
    אני מכירה כאלה שזה עשה להן דימומים נוראיים ושישבושים במחזור כי זה הורמון של הריון שמשפיע על מערכת הרבייה.
    שמעתי מעוד מישהי שלאחרונה כשאנשין מגיעים לבי"ח עם התקף לב שואלים אותם אם הם עשו את הדיאטה הזו כי התרביב אוכל שומנים בגוף אז הוא אוכל גם שומן משריר הלב.
    לא תודה, אני במקומך הייתי מעדיפה להיות עם קצת עודף משקל ולא לסכן את החיים שלי........
    מה שכן, אני מתכוונת אחרי הלידה ללכת לדיאטן (יש לנו מישהו מדהים בקופה!) ולהתעמלות ולרדת לאט אבל בטוח...

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!

• כמו שאסתר אמרה - הכל בראש.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה