פרוגרסטרון נמוך- דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב!
    בשבוע 5, פרוגרסטרון 16.6. לפני 3 ימים היה 20.9. הבטא שילשה את עצמה במהלך 3 ימים (כרגע בערך 1400). הרופא נתןלי לקחת 4 אנדומטרין ביום. ולעשות שוב בדיקת דם מחר (הפרש של יומיים מהבדיקה הקודמת).
    חשוב לי לציין כי ההריון ספונטני, שנוצר ב"ה בהפסקה בין טיפולים כשהרופא היה בחו"ל. בעבר היו לי 2 הריונות ספונטניים שנפלו בשבועות ראשונים, כנראה בגלל פרוגרסטרון נמוך. יש לי ב"ה 3 ילדים בריאים, שההריונות שלהם היו עם טיפולי פוריות.

האם יכול להיות שהאנדומטרין לא יספיק? באילו דרכים נוספות מעלים את הפרוגרסטרון? אני מאד מפחדת מעוד הפלה.
    האם יתכן שיאשפזו אותי? שמירה?

חיננית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

קיבלת מינון יפה ומספק של אנודמטרין, אין מעבר לזה מה לעשות
    אין צורך באשפוז, אין לזה שום ערך וחשיבות וזה בוודאי לא יעזור מבחינת ההריון, כנ"ל אין צורך בשמירת הריון.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה