מחזור ראשון אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףףףףףףףףף אתמול קיבלתי את המחזור הראשון אחרי הלידה...ואני עוד מניקה (כעת 5 וחצי חודשים אחרי)קצת מוזר לי קלבל מחזור בהנקה.....בלידה הראשונה בכלל לא קיבלתי ונכנסתי להריון תוך כדי הנקה ובלי מחזור ובלידה שניה קיבלתי רק אחרי שהפסקתי להייק 8 חודשים אחרי.....(אז יצא שמההריון הראשון עד אז לא היה לי מחזור ז"א שנתיים וחצי ללא מחזורים!!!!)
    נראה לכם שהתינוקות נהנים באותה מידה מההנקה?זה לא ניהיה טעם אחר????
    אני עדיין בשוק מעצמי שקיבלתי את זה בשלוות נפש מחזור זה די סיוט בשבילי וכול הזמן חשבתי שאני לא רוצה להפסיק להניק רק בגלל זה.........
    אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף רוצה לחזור הביתה!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • נכנסת להריון בלי מחזור תוך כדי הנקה?איך גילית?
    אני גם מניקה לא קיבלתי עדין וכבר יותר מ8חודש אחרי. זה תקין ?

• ואהיייייייייייייייייייייייייייייי
    צחוקים איתך...
    איך באמת גילית שאת בהריון ללא מחזור?
    אני קיבלתי חודשיים אחרי
    וזה היה כזה באסההה
    אבל מתרגלים לזה דיי מהר
    יאלה תיכנסי להריון ותשכחי שוב מהמחזור חחחחח :)

יאלה להפריד עמדות...
    אבל אין כיף כמו הימים שאחרי הטבילה! אפילו לא חצי שנה של נקיות!
    כולנו הילדים של אבא בשמים
  • לא ממש גיליתי..........סתם
    התחלתי להרגיעש לא טוב וזה היה חודש אחרי שסבתא שלי נפטרה וחלמתי שאני הולכת לבקר אותה יחד עם הבן הגדול ואז היא אורמת לי את בהריון ויש לך בת!!!! ואני הייתי בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז היא הוסיפה ואני רוצה שתקראי לה על שמי....הבעיה היא שהשם שלה לא ממש מקובל (על כולם)אז אמרתי לה אני צריכה לשאול את בעלי...אז היא אמרה לטוב אז תקראי לה....ונתנה לנו רעיון משודרג של השם שלה........שם שאני מתה עליו!!!!!!!!זהו ככה גיליתי.....
    אמא עיתונאית-בחיי שהריון זה הפתרון הכי טוב לנושא הזה אבל......
    וכולםאומרים את אותו הדבר שאחרי טבילה זו הרגשה אחרת...אז נכון את צודקת אבל ב"ה אני מרגישה את ההרגשה הזו לעיתים קרובות גם בלי לטבול..ומאוד מאוד קשה לי הנושא הזה של האיסורים בנידה...אבל מה לעשות זה הדבר הכי טבעי!!!!!!
  • ואהייייייייי איזה מרגש!! ממש חלום נבואה!

תגידי, איךךךךךךךךךךך את עושה שתההי לך את ההרגשה הזו גם ללא טבילה??

ואיסור הנידה הוא באמת לא נעים
    אבל הוא גם סוג של התרגשות

וב"ה שזיכה אותנו!!

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • "אני לא עושה את זה"" זה פשוט קורה..........הרגשנ טבעית שלי לבעלי והוא אליי....זה לא כול יום קורה אבל קורה די הרבה!!!!אוףףףףףףףףףף אני כבר מחכה לטבול!!!!!!!!!!!!!
  • זה לא משנה את הטעם של החלב .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה