שיתוף על החזרה לגן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא היה לגיא כיף היום! הוא בכה והיה נודניק ורצה אותי בעיקר.
    אז נכון שיש כמה ילדים חדשים וכל ההורים היו אז הוא לא הכיר המון אנשים אבל בכל זאת...

9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה בגלל כל ההמולה
    כשהוא יהיה רק בחברת תינוקות אחרים והמטפלות שהוא כבר מכיר
    הוא יתרגל במהרה בחזרה לדעתי
  • בטוח שזה בגלל הרבה אנשים מבוגרים, אין לך מה לדאוג.
    כשהיה מסיבת סיום בגן הישן של נתנאל, הגיעו כל הורים!!!!!!!!!!!! את לא מבינה כמה היה מפוצץ וכל הילדים שכבר מזמן מרגישים בגן כמו בבית, נבהלו... ברור שזה מפחיד אותם ומלחיץ כל המהומה הזאת
  • מאמוש, הכי חשוב שאת תשדרי לו רוגע וביטחון, אל תראי לו שאת לחוצה מזה שהוא נודניק
    ורוצה אותך ויהיה לו הרבה יותר קל להתאקלם מחדש. ולרוב הילדים זה לא קל, בכל גיל.
    שבועיים בישבילם זה המון זמן!
    לאט-לאט הכל יחזור למקומו, אין לי ספק!

• זה תמיד קשה
    גם לגדולים יותר שמכירים, מבינים ויודעים
    זה טבעי הוא מרגיש גם את האנשים הילדים האחרים
    ומזהה שקשה להם
    אל תדאגי, הוא יסתגל במהרה. הימים הראשונים תמיד כאלו

• תודה יפות שלי

• תמיד קשה לחזור אחרי חופשה ארוכה... כמה ימים והוא יתרגל בחזרה
  • גם רז לא רצתה ללכת לגן השנה...
    התחלפה המטפלת שהיא נורא אהבה

• שולחת
  • כמו כולם
    לא חושבת, בטוחה(!!) שזה בגלל כל ההמולה- ילדים חדשים ובוכים, הורים גבוהים ומפחידים
    במיוחד שהוא המשיך לראות את המטפלות שלו ולא ניתקתן קשר איתן אז זה בגלל ההורים וההמולה...

ברור שהוא ירצה להיות עם אמא כל היום- אין על אמא
    תני לו כמה ימים, שבוע שבועיים
    הכל יעבור בסוף!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה