שאלה בנושא מעט לא נעים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לקראת סוף ההריון וביומיים האחרונים התחלתי לסבול משלשולים,לא אכלתי שום דבר חדש שיכול לגרום לזה וזה כבר מפחיד אותי.היום בקושי הספקתי להגיע לבית השימוש,מצטערת על הנושא הלא נעים אבל חשוב לי לדעת .האם לפנות לרופא או שזה יכול להיות מבשר על לידה בקרוב ?תודה!
6 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים הגוף מכין את עצמו לקראת לידה ומנקה את עצמו, חשוב שתקפידי לשתות הרבה שלא תתייבשי
    באיזה שבוע את?

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

• לרוב, פעולת מעיים מוגברת (ללא כל סיבה חיצונית אחרת כגון וירוס או קילקול) מעידה על לידה מתקרבת.
    אבל מה...? יש וירוס קטלני של שילשולים והקאות שמסתובב לו חזק עכשיו... אז
    אם מצטרפות תופעות לידה נוספות, תתחילי לעכל שאוטוטו זה מגיע ואם את נטולת תופעות- תשתי המון ותלכי לרופא!

• כמו שאמרו לפני

הגוף מרוקן ומכין את עצמו
    למרות שאני לא חויתי את זה

• שבוע 39,אני מקווה שאתן צודקות...
  • אומרים שכן, אצלי זה קרה (הלידה) אחרי שלושה שבועות
  • שאלה נוספת שעלתה ,בעקבות פעילות המעיים יש הרבה יותר התקשויות של הבטן למרות שאני מנסה לשתות המון,האם כדאי לפנות לרופא למוניטור או לחכות לראות מה יהיה בהמשך?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה