-
ליהיא עלתה לגן עירייה.. היה נחמד לא עזבה אותי לשניה.. כשהגננת ביקשה מההורים לצאת היא התחילה לבכות אז הבהרתי לגננת שאין סיכוי שאני משאירה אותה ככה.. מקווה שמחר היא יותר תשתחרר ותשאר קצת לבד..
-
היה לי קשה מאוד
-
נתנאל לא רצה לחזור הביתה
-
השנה היה מצחיק
-
דניאל לקח אותה לגן החדש כי אני בבית בשכיבה מוחלטת
הוא סיפר שישר היא הלכה לפינת הציור ופינת המוזיקה, היא חזרה בעשר לבית , ישר רצה אליי
ואמרה לי- אמא היה לי כיף, לא בכיתי. - יש אושר יותר מהמשפט הזה?
מחר בבוקר זה עד השעה 11, ככה שהסנדויץ הראשון יוצא לדרך, מעניין איך היא תאכל שם לבד
זה גן עירייה,לא כמו המעון, הלוואי שהיא תאכל הכל.
וליאמי זה שנה שנייה שלו במעון עם אותם גננות ומטפלת אישית
אבל עדיין רגשות מעורבים של אושר, וגעגועים עזים.
-
דניאל הלך לבית ספר חדש, מורה חדשה, חלק מהילדים היו איתו בכיתה א , הכי חשוב בשבילו שהחברים הטובים ״ שאלופים בכדורגל״ ממשיכים איתו באותה כיתה, חזר מבסוט, לא התרגש או התלהב יותר מדיי.... עשו להורים ולתמידים טקס כי זה בית ספר שנפתח רק השנה.... היה נחמד...
שי הלך לגן עירייה אחרי 3 שנים של גן פרטי, הוא שמח והתרגש, היה מפגש ביום שישי אז הוא לא התבייש ולא נבהל....
הכיף הגדול שלי הוא שהגן של שי הוא בבית ספר של דניאל !!!!!! אני לוקחת את שניהם ביחד, דניאל עולה במדרגות לכיתה שלו, אני ממשיכה כמה צעדים לכיוון הגן של שי ו... חוזרת הביתה
-
הקטן שלי עלה לגן עירייה בהחלט התרגשות .(כמובן שאני יותר ממנו)
-
מיותר לציין שלילה לפני לא ישנתי מהתרגשות שהקטן נכנס למעון
-
אצל עדן וגם אצל אגם זו שנה שניה באותו המקום. אצל עדן התחלפה הגננת ששנה שעברה הייתה בשנת שבתון. את הסייעת היא מכירה וגם חלק מהילדים. יש כמה חדשים שהיא הכירה היום.
אגם בשנייה עברה מהידיים של דרור לידיים של הגננת
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
כל הכבוד לכל הילדים הגדולים והבוגרים שלכן
-
בהצלחה לכל הזאטוטים המקסימים
-
איתמר הלך ממש בקלות. פשוט התיישב לשחק ,אמרתי לו שלום ונשיקה וזהו. חזרתי ב10 לקחת אותו. ה
מאיה.
-
איתמר הלך ממש בקלות. פשוט התיישב לשחק ,אמרתי לו שלום ונשיקה וזהו. חזרתי ב10 לקחת אותו. ה
מאיה.
-
אוריקי ממשיך עם אותו הצוות רק במבנה חדש. (גן מועצה/עירייה)
אמילי - הלכה לגן חדש - היתי איתה שם מ 7 בבוקר ועד 1 בצהרים. הנוכחות שלי היתה מיותרת לחלוטין. תוך רבע שעה היא הכירה את כל הגן ועשה מה שבראש שלה.