אימוץ.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה דעתכן לגבי הנושא הזה?
    הייתן מאמצות ילד גם במידה ואתן כן יכולות פיזית ללדת ילדים?

24 תגובות
עמוד 1
  • תמיד שהייתי נערה הייתי אומרת שאני אאמץ תינוקות שהם יתומים ... גם כשיהיו לי ילדים משלי כי פשוט הייתי חושבת על כמה הם לבד והיה מרגש אותי כל כתבה בעיתון על כאלה שהוריהם נפטרו או הזניחו אותם ....

עכשיו אם אני יכולה להביא משלי
    לא נראה לי , אני לא חושבת על זה בכלל ...
    אבל מכיון שבעלי ואני מאד אוהבים ילדים- אין לדעת ....
    בעקרון התשובה היא לא אבל never say never

• אני עם מיכלי... גם מה שכן אני לא יודעת מה בעלי חושב על הנושא בכלל
    [/url
  • אני מאוד רוצה בעתיד.. אחרי שאביא כמה משלי :)
    הלוואי שה' יתן לי את הפרנסה לכך..

• טלי את שוב רוצה פה וויכוח רב עמודים?
  • חחחחחחחחחחחחחחח דנה הרסת אותי הרגע מצחוק
  • אם תהייה לי את היכולת הכלכלית לזה אז כן

• אולגה
  • למה שנושא כזה יביא ויכוח?
    אם תהיה לי אפשרות כלכלית לאמץ ילד אחרי שאסיים ללדת את 3 הילדים שאני רוצה - אז בכיף ואהבה - אבל לא תינוק כי לתינוקות יש ביקוש גדול מכל הנשים שלא מצליחות להרות.
    אני אאמץ ילד גדול יותר

• אז גם אצלי זה בערך כמו אצל סיון..
    אני מאז שהייתי קטנה תכננתי לאמץ ילדה אבל לא תינוקת, ילדה בת איזה 3 או 4.. רצוי יפנית
  • תמיד רציתי לאמץ... אבל עכשיו שיש לי ילדים אני חושבת שאם כבר יש אפשרות כלכלית לעוד ילד אני ארצה "לעשות" אותו בעצמי...
  • מתיחסת חיובית לאימוץ. זה דבר מאוד משמעותי. אנשים מצילים את הילדים האלה, עושים אותם בני אנוש בריאים נפשית.

במידה ואני כן יכולה פיזית ללדת ילדים, לא הייתי מאמצת.
    עקרון השרדותי. הטבע חזק ממני
  • חחחחחחח טלי..גם אני מאוד רציתי ילדה סינית... כניראה היתי צריכה להתחתן עם סיני או יפני:)
    הבנות עם השיער החלק והעיניים המלוכסנות...יפיופות.
    לגבי אימוץ..חשבתי על זה ומאוד רציתי גם, ילד או ילדה גדולים יותר.
    אבל כפי הניראה זה לא יצא לפועל.. כמובן בגלל ההיבט הכספי..
    את שלי קודם שאוכל "לתחזק"

דברו איתי בפייסבוק
  • גם אני תמיד רציתי ילדה סינית/יפנית!!!
  • בהחלט כן
    זה חלום שלי מאז שאני ילדה ואף מעלה את הנושא כל תקופה בפני בעלי הוא יודע שזה משהו שאני מאוד רוצה
    הוא רוצה שקודם נסיים עם הולדת ילדינו בע"ה ואח"כ נאמץ
    מקווה שאזכה ושזה אכן יצא לפועל

• כילדה מאומצת אני יכולה להגיד שלא.....
    קשה לאהוב ילד שלא את ילדת ושלא יצא ממך....
    ובלי לעצבן אף אחת אבל.... רצונות לחוד ומעשים לחוד...
  • דוגרי ובלי להתיפייף?
    מאמצת רק במקרה ולא הייתי יכולה להכנס להריון...
    אבל כשיש לי אופציה להביא ילדים משלי - אז לא, כי בשבילי הילדים הביולוגיים
    תמיד יהיו אהובים ומועדפים יותר, וזה הכי טבעי בעיניי...אני מסכימה מאוד עם e_romi

• צריך להוסיף פה אפשרות לעשות לייק...
    אולגה- לייקקקק
  • דוגרי, לא!
    כל עוד אני יכולה ללדת ילדים לבד, אז אני מעדיפה שיהיו שלי ביולוגית.
    כי אותם אוהבים יותר, אין מה לעשות, זה בטבע שלנו.

• רומי יש משהו במה שאת אומרת.. בעיקר בעניין הרצונות לבד מעשים לבד חח
    אני רוצה ואני ארצה תמיד אבל רוב הסיכויים שאני לא אעשה את זה ושזה לא ייצא לפועל

• זה לא גורף שאי אפשר לאהוב את הילדים המאומצים באותה עוצמה כמו את הביולוגיים,
    ברור שאי אפשר להכנס ללב כל אחד ולבחון לעומק את ההבדלים בין ה"אהבות"
    אבל אני כן מכירה אנשים שגדלו במשפחות מאמצות לצד ילדים ביולוגיים של ההורים
    והם נאהבים ומפונקים לא פחות מהילדים הביולוגיים...
    לדעתי זה לא רק עניין של יכולת כלכלית להחזיק ילד
    אלא גם הבטחון לדעת שלא תהיה אפליה בין הילדים המאומצים לאלה הביולוגיים (במידה ויש כאלה וכאלה)
    אם אין ילדים ביולוגיים ואין יכולת להביא ילדים אז אין שאלה שהילדים המאומצים יהיו אהובים ללא תנאי
    אבל כשמדובר במשפחות משולבות זה בהחלט יכול להיות קצת יותר בעייתי...

לי האמת אין תשובה חד משמעית לשאלה הזו
    כי אני לא יכולה לדעת לבטח אם אוכל לאהוב ילד לא שלי כפי שאני אוהבת את הקטנטונת שלי
  • אני גם חשבתי על העניין הזה הרבה. אני מאמינה שאילו הייתי מאמצת הייתי מאמצת ילד גדול או ילד עם צרכים מיוחדים.
    היום אני מבינה שאני במקום מסוים בחיים שלי שזה לא יסתדר, צריך הרבה מאוד כוחות והשקעה בילד שמאמצים במיוחד ילד גדול או ילד עם צרכים מיוחדים שהם הכי זקוקים לבית חם ואוהב.
    אני גם מאמינה בלב שלם שילד שאאמץ אוהב כמו ילדיי הביולוגיים פשוט כי אני בן אדם כזה ...
    אני חושבת שאם אאמץ, כמובן בשיתוף מלא של בן הזוג, זה יהיה רק בגיל יותר מבוגר אחרי שילדיי הקטנים יגדלו גם בגלל הבגרות הנפשית שלי ושל הילדים, גםבגלל ניסיון החיים והניסיון בגידול ילדים שארכוש עם השנים אולי בסביבות גילאי 50 מי יודע...

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • צריך כוחות נפש מאוד גדולים לאמץ ילד כשיש לך ילדים משלך ולתת להם אותה אהבה ולא להחסיר מהם דבר כאילו היו ילדייך. אין מצב שלא יהיו הפליות בין המאומץ לביולוגיים. מעטים האנשים שיכולים לעשות את זה. וזה אחד ל.... שיש להם את האפשרות לחלוק אהבה בצורה שווה שכזו...
  • פילפלפת רשמת כל כך יפה!!!
  • פילפלפת רשמת כל כך יפה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה