טיסה בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר,
    אני בהריון ואמורה לטוס לארה״ב בשבוע ה-8 להריון (כעת בשבוע 6) למשך 3 שבועות (עדיין אין דופק לעובר).מדובר בטיול לארה״ב שכולל 7 טיסות.
    לפני חצי שנה עברתי הפלה טבעית בשבוע דומה (לא היה דופק).
    אנחנו חוששים ומתלבטים מה לעשות? האם הטיסות בהריון מסוכנות? האם זה חריג לטוס 7 טיסות במשך 3 שבועות? חשוב לציין שלגבי הטיולים ותחושתי הכללית בזמן הטיול פחות מפריעים לי כיוון שאנו תיכננו את הטיול בצורה כזו שלא יהיה קשה. מה שמטריד אותי זה הטיסות וההיסטוריה הרפואית של ההפלה .
    אשמח לתגובתך, אנו כשבוע וחצי לפני הנסיעה ומעוניינים לדעת מה לעשות.
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

טיסה בהריון איננה מסוכנת, צריך להמנע מישיבה ממושכת
    7 טיסות ב - 3 שבועות נשמע לי חריג בשביל ל בן אדם, גם אם איננו בהריון (אלא אם כן הוא עובד כטייס או דיילת), ואינני מכיר עבודות שבדקו ריבוי טיסות בהריון, אם אני אני מניח שיש דיילות אוויר שנכנסות להריון.
    העובדה שעברת הפלה איננה רלבנטית לעניין.

מבחינה רפואית - אני מניח שאין בעייה
    מבחינה אישית וחששות - זה כבר להחלטתך האישית

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה