היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בוקר טוב...שבוע טוב עוד שעה וחצי יש לי שקיפות עורפית....ואני מתה מפחד לא יודעת למה...פפפפפ...אולי כי אני קוראת יותר מידי באיטרנט וזה טעות!! מתפללת שהכל יילך טוב ותקין...אמן!!
13 תגובות
עמוד 1
בשורות טובות
תודה
אגב איך אתן עושות את החתימה עם ההתקדמות של הריון?!
יש כמה אתרים שאפשר להיכנס ולעשות זה מה פשוט. אפשר למצוא אותם בשימושון שבראש הדף.
חמודה
האינטרנט הזה זה רעללללל !!! כמעטאישפזתי את עצמי מהחרדות שנכנסתי אליהם הכל זבל שמה ! שיהיה לך בהצלחה ותחיי את החיים ותהני מכל רגע !!!!!!!
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
תחשבי רק חיובי, הכל יהיה בסדר! המון בהצלחה ותהני מהבדיקה
כיום באינטרנט יש יותר מדי מידע ואכן זה גורם לחרדות.
אני הספקתי כבר להכניס את עצמי לחרדות ולטירוף. אבל תודה לאל יש את הפורום הזה שתומך ומעודד ומעביר רק טוב...
אני משתדלת לא להסתכל או לחפש מידע במקומות אחרים.
מעדיפה לא לדעת כלום. [/url
אני עם שלי המהממת ! ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
בהצלחה בבדיקה, בדיקה מרגשת. ולגבי מה שקראת באינטרנט, יש שם כל כך הרבה מידה ואפשרויות וחבל סתם לקרוא ולהכנס לחרדות כי שם רושמים לך את התסריט הכי גרוע ורוב הסיכויים שלא מתייחס אלייך דווקא ואני בטוחה שיהיה בסדר . אז לכי לבדיקה , תתרגשי ותעדכני ואל תכניסי לראש דברים רעים וזה כולל גם על הבדיקות הבאות שלך
בוקר טוב!! תודה על העידוד ותמיכה!! אכן בדיקה מרגשת מאווווודדדד!! ב״ה הכל נראה תקין וככל נראה זה בן!!! זהו!!עכשיו נמתין לסקירה
תודה
דוקטור גוגל -**** שמו. אם כבר נסי תמיד בפורום רופאים. יש שם דוק ערן הדר. תותח !!! מכירה אישית וממליצה בחום.