שאלה מביכה - בקשר ליחסי מין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשהוא גומר בפנים...

פתאום כל היום יש לי כאבי תופת כאילו עוד שנייה אני מתה. כואב לי אני לא יכולה לעשות כלום.

ולמחרת זה נעלם כלא היו.

מה זה אומר בכלל? וזה קורה כל פעם שאנחנו עושים....
    [/url
13 תגובות
עמוד 1
  • אבל מה כואב לך בדיוק?
  • הגב והבטן...
    [/url
  • האם זה קורה רק עכשיו (בסוף ההריון?).
    יכול להיות שהזרע גורם לצירים/צירונית וזה הכאבים שלך. ואחרי כמה זמן זה עובר.
  • כן זה התחיל לקרות רק עכשיו...

ואני מתה וכואב לייייייייייייי כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךך וזה עובר רק למחרת...
    [/url
  • תבקשי ממנו שיגמור בחוץ ותראי האם יש הבדל מבחינת הכאבים.
  • כשאנחנו לא מקיימים אין לי כאבים. הכל נהדר.

כשאנחנו כן והוא גומר שעה אחר כך כוווווווואב לי.

נראה לי שזה זה...

אבל רעיון טוב נבדוק
    [/url
  • אוי גם לי זה קורה אבל אני רק בשבוע 12 ממש כואב לי בתחילת ההריון בכלל לא יכולתי לקיים איתו יחסים אם הוא רק היה מכניס בלי לגעת בי בכלל אפילו היה שורף לי ולא יכולתי לקום מהמיטה עכשיו זה עובר לאט לאט
    אני לא יכולה שהוא יגמור בחוץ כי אנחנו שומרים על זרע לבטלה..אז אני מנסה כמה מהר שאני יכולה להכנס למקלחת ולעמוד עם הדוש עלי מים קרים כמובן איזה עשר דקות לשתוף כמו שצריך וזה באמת עוזר דרך אגב הרופאה שלי היתה אמרת לי שצריך ישר לקום לעשות פיפי וזה באמת עוזר

• זה נורמלי, הזרע גורם לצירונים..גם לי היה את זה . תעשו מה שהציעו לך כאן שיגמור בחוץ .
  • והעיקר אומרים שכמה שיותר זה יותר טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    [/url
  • חחחחחחח ואיי אם באמת היה אפשר לגמור בחוץ אז לא היתה לי בעיה אפילו לקיים כמה שבא לוווו הבעיה שלי זה שזה בפנים זה מציק צורב וכואב!!

• זה לא אמור להציק ולצרוב...
    [/url
  • הרופא אמר שזה יכול להיות כי בגלל ההריון אני לא ממש בחשק והמקום יבש..

• נשמע שיכול להיות צירונים, יכול גם להיות פטריה
    לי לקראת הסוף היתה פטריה וזה נשמע כמו מה שאת מתארת רק שלי היה מלווה במין דקירות כאלו למטה.....

אני יכולה להגיד לך שלמרות שעברתי לידה עם שני תפרים בלבד ברוך השם!!!
    היום יש תנוחות שלא ניתן בכלל להיכנס אליהם מרוב שזה לא נעים בלשון המעטה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה