צירונים שבוע 17 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בשבוע 17, הריון שני (ההריון הראשון היה תקין לגמרי בלי צירונים או צירים מוקדמים לידה בשבוע 38+5) ומזה כשבוע וחצי אני מרגישה צירונים ותחושה כאילו עולה לי הלחץ דם. הייתי במעקב אצל האחיות למדידת לחץ דם, יוצא תקין כל הזמן ולפני שבוע בדיוק הייתי במוקד של מכבי בגלל שלשולים והקאות ודלקת בדרכי השתן. נתנו לי 4 שקיות נוזלים ואנטיביוטיקה עדינה. חשוב מאד לציין שהצירונים התחילו לפני כן. יחד עם האי נוחות של הצירונים יש לי גם טחורים פנימיים שאד כואבים ולאחרונה אף החריפו. השאלה שלי היא האם יש צורך ללכת לרופא או למעקב כלשהו בנושא, כי כידוע לי חוץ ממשחות אין מה לעשות בקשר לטחורים והצירונים לא נראים לי חזקים מדי, מה עושים איתם?
    תודה רבה מראש

תהל
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. לגבי הטחורים - כדאי להבדק
    2. לגבי הצירונים - מנוחה, שתייה מספקת והמנעות מקיום יחסי מין יכולים לעזור. כדאי למדוד את אורך צוואר הרחם.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה