סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הריוניות האם אתן צמות בכיפור?
14 תגובות
עמוד 1

• לא צמתי כהריונית, שנה אחר כך לא צמתי כמניקה, ושנה אחרי זה לא צמתי כי החלטתי שזה מיותר לי.

• אני צמה ביום,הכיפור ובתשענ באב ואני בשבוע 28
  • נראה לי שאצום מבחינה של אוכל..
    אז לשתות אהיה חייבת.. לא רוצה ללדת ביום כיפור :)

• צמה.

• אני הנקתי אז לא צמתי .
    אם היה יוצא לי בהריון - לא הייתי צמה

• בשנה שעברה לא צמתי כי הייתי שואבת, השנה לא אצום בגלל ההריון. אבל בדרך כלל אני צמה
  • לא צמה
  • בהריון והנקה לא צמה
  • אני הייתי ארבעה ימים לפני התל"מ.
    צמתי רגיל.
    בשעתיים האחרונות של הצום התחילו לי צירים ולמחרת ילדתי, בתזמון מושלם, בדיוק בשביל להשתחרר הביתה בערב סוכות

• אני כל שנה צמה, השנה אפילו צמתי בתשעה באב!!!

אבל גם בהריון הקודם וגם עכשיו אני לא מתכוונת לצום. מתכוונת לאכול ולשתות ב"קטנה" ולא לעשות חגיגה.
  • שנה שעבר הייתי חודש שמיני בערך ולא צמתי לא הצלחתי

השנה אני מניקה אז מניחה שיהיה לי קשה

• אני צמה
    ומאוד הייתי רוצה להמליץ לבנות על משהו שלי מאוד עזר
    לשתות מיץ ענבים תירוש ביום של סעודת המפסקת מהבוקר לשתות שיערוים קטנים כמו אינפוזיה

• צמה כרגיל בלי הפסקות של שתיה- מקווה שאעמוד בזה בע"ה
    בהריון הקודם צמתי כיפור ותשעה באב
    בהריון הנוכחי בגלל שתשעה באב דחוי- אז למי שבהריון- לא חייבת לצום- אז לא צמתי- אבל היתי ממש בהתחלה של ההריון כך שבקושי אכלתי

• צמה כל שנה.. ומתכוונת לצום גם בכיפור הזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה