אני לא רגילה לרוגע כזה- רשמים מהיום הראשון כעצמאית - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ווואווו אחרי 3 שנים של עבודה בלחץ ואין דקה מנוחה ... עכשיו קשה לי כשרגוע חחחחח..
בנתיים יש לי ילד 1 ... והוא מקסים .. בן 9 חודשים מתנהג כמו בן שנה לפחות!.. להדס קצת היה קשה עם המשחקים אבל ברוך ה ' עבר בסדר .. לאט לאט שיחקו ביחד או שמישהו ויתר . הגעתי למסקנה שאני חייבת משהו גדול ... ככה אני רגילה ... ככה עובר הזמן ... ככה מעניין ... אבל לאט לאט ..... אני יודעת שזה יסתדר
13 תגובות
עמוד 1
בובה, אומרים שגם מסע של 10000 מייל מתחיל מצעד אחד קטן.... זה הצעד הקטן שלך. והשמיים הם הגבול!!!!
שמחה שטוב לך ושיוצא לך גם לוודא שהדס מקבל טיפול אימהי
המון בהצלחה. לאט לאט תגדלי. מצויין שהתחלת.
אני חושבת שזה טוב גם לך וגם להדס להתחיל ככה באופן הדרגתי דברים מסתדרים, תפרגני לעצמך
שיהיה המון המון בהצלחה!!!!!
אני גאה בך איזה יופי שפתחת לבד אני זוכרת את שרשור ההתלבטות שלך אין לי ספק שתצליחי ותגדלי עד ששוב לא יהיה לך רגע דל
כמו שאמרתי לך אתמול, זוהי רק ההתחלה... את תגיעי לגדולה ואנחנו נגדל יחד איתך
מיכלי היקרה! לא יוצא לי להגיב המון לאחרונה בגלל כל הסידורים לרגל המעבר, אבל חשבתי עלייך ואני רוצה לברך אותך על הדרך החדשה והמרשימה שלקחת על עצמך. סחטיין על האומץ!
כל הכבוד מיכל! שיהיה בהצחה וברגל ימין
המון בהצלחה!
אם הייתי גרה קרוב הייתי שמחה לשים את הילד במקום אינטימי כזה :)
כמו שכתבו לפני, צריך להתחיל מאיפשהו... זו ההתחלה שלך- את עוד תצמחי ותתפתחי
תודה בנות יקרות שלי... אין ספק שרוב ההחלטה נפלה מהעידוד והתמיכה שנתתן לי בזמנו .
קרן- תודה רבההה... ריגשת אותייייי
יפה שלי הייתי כ"כ עסוקה ועדיין לא יצא לי לאחל לך מזל טוב וכל הכבוד, את מדהימה!!! זה צעד ענק ומשמעותי ועשית אותו!!!
אני בטוחה שתגדלי ושיהיה לך מדהים, לאט לאט...מעריכה אותך ממש ומחזיקה ממך!