בנות יקרות - צריכה את דעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אספתי את בנותיי מהגן
    בנות 3.5 שנים
    אחת מבנותיי קיבלה מכה רצינית ביותר בשתי השיניים העליונות הקדמיות שלה מילדה שהתנדנדה והיא רצה מולה, הילדה נתנה לה מכה כמובן שלא במכוון עם הרגליים בשיניים , כנראה בומבה רצינית.
    כאשר הגעתי הביתה הילדה טענה שכואב לה בדקתי לה את השיניים וגילית ששתי שיניה העליונות הקדמיות זזות
15 תגובות
עמוד 1
  • בודקת מול אבא שלי הוא רופא שיניים

• מאמי מאיזה איזור את?
    אני לא יודעת במה מדובר אבל בגלל שזה שיני חלב זה קצת בעייתי

את מכירה רופא שיניים לילדים?.

• תודה תודה תודה רבה ממתינה בכליון עיניים
  • מאיזה איזור את??

• ירושלים
    האמת שלא הכרתי בכלל עד היום לא לקחתי אותן לרופא שיניים אך דיברתי עם חברה שהפנתה אותי לרופא שיניים של ילדייה שהיא המליצה עליו בחום אך אוכל לדבר עימו רק מחר
    מאיזה איזור אביך ?

• אנחנו מהמרכז ואני מכירה רופא שיניים לילדים באיזור
    שמטפל גם באחיינית שלי

בתלאביב

• אבא שלי אומר שאם זה לא זז ממש לפעמים זה מתייצב לבד
  • שני
    את מדהימה
    תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אך השיניים מאוד זזות
    לצערי הרב
  • מחזיקה לך אצבעות שהם יתייצבו במקום כמו שהיו
    תעדכני אותי מחר אם בא לך
    shani lewkowicz
    בפייס אם יש לך

• יש במבשרת מרפאה מדהימה לילדים.
    אם תרצי אני אפנה אותך.

מיכל

• בד"כ לקוח לשיניים להתיצב משהו כמו יום יומיים. אז תמתיני ואל תתני לה לשחק איתם (עד כמה שאפשר), כמובן להימנע בכמה ימים הקרובים מנגיסות של דברים קשים כמו תפוח.
    וחוץ מזה כמו ששני אמרה.
    בהצלחה
  • הלווואי שהכל הסתדר שלא תצטרך טיפולים

• אוי אניכ"כ מבינה לליבך אחרי שגם אני עברתי דבר דומה עם הבן שלי בגיל 3 ורבע...גם הוא קיבל מכה חזקה בשן והיא ממש ממש התנדנדה לו ..לא חשבתי לרגע שהיא תתיצב...צריך ללכת לרופא שינים של ילדים הם די חלוקים בדעותיהם חלק אומרים לעקור חלא משאירים חלק עושים טיפול שורש כמובן שהכול תלוי במצב השן..אני הייתי ממליצה לאור הניסיון ללכת כמה שיותר מהר לרופא שינים טוב!!!(אנחנו נפלנו על מישהו לא כ"F טוב לדעתי) ולא לתת לה דברים קשים לנגוס וכן לא מוצץ...אאוי אני זוכרת איך הייתי בוכה אחרי השהן שלו נפלה...כמה דמעות הורדתי הוא היה ילד פשוט מושלם ואחרי זה כ"כ כאב לי...אבל..מה אני יגיד לך התרגלתי....יש צרות גדולות יותר...וטוב שזה רק שיני חלב.....
    שיעשה צילומים ויראה שזה לא פגע בשורש של הקבועה..ותקחי בחשון שאם עוקרים זה לא גודל עד גיל 6 +
  • תודה רבה
    בנות יקרות אתן מקסימות
    אני מהבוקר מנסה להשיג את רופא השיניים
    אעדכן בהמשך
    שיהיה לכולכן יום מקסים!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה