עצוב לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אריאלוש בגן והבית ריק, משעמם
10 תגובות
עמוד 1
  • לאמהות יותר קשה...

צריך להתרגל... חוץ מזה שאני די בטוחה שהיא עושה להן בית ספר שם.

• תקופת ההסתגלות יותר קשה לנו מאשר לילדים שלנו

[/url
  • חס וחלילה אני לא אכעס אם יברח לה אבל היא לא אוהבת שבורח לה בפעם פעמיים שזה קרה (כחודש אחרי הגמילה) היא כעסה על עצמה, הסברתי לה שזה בסדר ולא קרה כלום.

אבל הסיבה היחידה שיכול לברוח לה זה רק כי לא שמים אותה בשירותים (היא אפילו נכנסת לבד לשירותים כשהיא רוצה פיפי רק מתקשה להוריד את התחתונים
  • אין על אריאל!
    היא מלכה!
    והיא תסובב את כולם על האצבע הקטנה!

והכי הכי מגניב...
    שאת יודעת את זה!!!!!

• אסתר, כמה שאני מבינה לליבך!

• לגבי הגמילה, הרבה פעמים שיש שינויים ויש התחלות חדשות
    יש פספוסים...
    לא להתרגש מזה
    בהצלחה לאריאל!

• אסתר הם מתרגלים יותר מהר .. לנו לוקח זמן

• כמו שאמרו לך לנו יותר קשה מהם - אני בטוחה שלאריאל יהיה טוב שם היא תתפתח ותפרח

• עדכון
    - ב12 אחרי ארוחת הצהריים שלהם בגן הלכתי להביא אותה (מחר היא כבר תהיה שם יום מלא). היא עמדה ליד הגננת והסבירה לה משהו עם הידיים, ראתה אותי רצה אליי ובכתה קצת "אימאאאאא" שאלתי למה היא בוכה היא אמרה לי שהיא התלכלכה וזה בדיוק מה שהיא הסבירה לגננת, שאסור להתלכלך בזמן אוכל, ואני אמרתי לה "לא נורא, בגן כיף להתלכלך"... הילדה החמודה שלי!!

אמרו לי שהיא ממש בוגרת לגילה ואוכלת ממש יפה (אפילו ביקשה מהגננת מזלג כשכולם אכלו עם כפית כי זה "יותר נוח")

הגענו הביתה התקלחנו והלכנו לישון ביחד.... אני מתה עליה
  • אני עוד לא שם, ורק המחשבה על גן הורגת אותי.
    מקווה שגם מחר יהיה לה כיף בגן והיא תהנה שם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה