בא לי לחלוק איתכן... מסקנות וסיכום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ככה מסתכלת אחורה על חודש האחרון, ובא לי לסכם ...
11 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי לשמוע את המילים האלו ממך

• זה רק משתפר עם הזמן.
    וזה בלתי נתפס - אבל האהבה רק גודלת.
  • ליבי - אני פשוט לא מתבכיינת פה יותר... זה לא אומר שלא עוברים עליי דברים רעים אבל אני פשוט מעדיפה שלא לשפוך... מעדיפה הודעות אופטימיות יותר, לתרום לאווירה הכללית בפורום ועובדת קשה לתקן את המוניטין של שלילית/בכיינית שנהיו לי פה
  • מאמי לא זו היתה כוונה בשרשור הארוך ההוא.
    המטרה היא לנסות להראות לך שאם את מנסה לחייך, אפילו בכוח, בסופו של דבר את תראי יהיה לך יותר טוב.
    ואם יש בעיות את תמיד יכולה לחלוק כאן. אנחנו כאן נעזור עד כמה שאנחנו יכולות
  • כל הכבוד על האופטימיות!!

• ליבי, נראה לי שזה משהו שאני בדיוק מנסה - בשינוי ההתנהגות לשנות את התפיסה והגישה שלי לחיים באופן כללי... נראה אם יעבוד
  • חיממת את הלב!!

• חכי חכי יום אחד את כל מה שכולן פה אמרו לך את עוד תאמרי לצעירות פעורות חחחחח

וחכי חכי האהבה הזאת היא הולכת ומתעצמת ואז באמת אי אפשר לתאר אותה חוץ מלהרגיש פיצוץ בלב כל פעם שמדמיינים אותה

העיקר שתמיד תישארי חיובית ושמחה זה הכי חשוב

• דנה, זה עובד , בדוק
  • זה בטוח יעבוד.
    אל תוותרי.
  • את גדולה מהחיים! כ"כ שמחה בשבילך מאמי, מאוד ריגשת אותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה