היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שיואוווווווווווווווו איך שההריון שלך טס! שימשיך ככה, עד שבוע 42
חחחחחחח
"תביאו שישה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
דווקא לי הוא לא טס אבל מדי פעם אני מגלה שהגעתי לאיזשהי נקודת ציון ואני בשוק
ברוך השם בלי עין הרע ובלי התפרקויות
חמסה חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו טפו
יואוווווווו זה טס!!!
חמסה חמסה 5555555555 שום בצל תבלינים וכמו שליהי אומרת ראס אל חנות!!! עד שבוע 42 שתתחנני לקישטא!!!
ולא להתפרק אנחנו פה בנייד בפייס רק תגידי אני באה ומכפכפת אותך או מחבקת תלוי מצב
בשעה טובה - עד שבוע 42 בקלות - שתסימי בידים מלאות
תודה מתוקות שלי
חחחחחחחחחחחחח זה באמת מפתיע איך הזמן טס תהני מכל רגע ותשמחי כי את לא תאמיני כמה מהר זה יעבור ועוד תתגעגעי לבעיטות ולתחושות תשתדלי להיות בסביבת אנשים אוהבים ואהובים בחגים ולא לחשוב יותר מידי .
הלו הלו, מה שבוע 42?! עד שבוע 44 את סוגרת חזק חזק את הרגליים
בובי... הכל בסדר! ומובן! ואני בטוחה שאת מרגישה את ארבל כל שניה. וקינדרון הוא המתנה המושלמת שלך לחגים האלו... אבל מה?? עד חנוכה שישאר בתוכו!!!! ברור?????????????