ציוד לתינוק- מה המחירים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי זה מוקדם מדי, אבל אני מתחילה להתעניין בציוד שאצטרך.
    אני רוצה לדעת מה פחות או יותר טווח המחירים הנורמאלי כדי לא לקנות ואז לגלות שיכולתי לחסוך המוןןן בלי להתפשר בכלל באיכויות .

אז לבנות שקנו לאחרונה - אשמח אם תעזרו לי :)
    אני מעוניינת לדעת מה המחירים של
    * עגלה משולבת
    * אמבטיה+דפני לתינוק
    * מיטת תינוק
    * סלקל\כסא לאוטו [אשמח שתסבירו לי גם מה ההבדל חח]
    ~ אם יש משהו חשוב ששכחתי אתן מוזמנות להוסיף אותו לרשימה ולהגיד לי כמה עולה ~

11 תגובות
עמוד 1
  • במקום לברר מחיר ספציפי לגבי מוצרים כדאי לך לשמוע המלצות לגבי חנויות עם מחירים טובים, הרי את לא תקני את העגלה במקום אחד ואת האמבטיה במקום אחר וכן הלאה.

מאיזה אזור את?

סל קל זה הכסא של התינוקות לאוטו

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
  • נתחיל מצבעים:
    ירוק
    כתום
    אדום
    צהוב
    לבן
    קרם
    מוקה
    חום

בעצם כל מה שלא ורוד (כי לבנות אפשר להלביש גם כחול).

לגבי צעצועים - אל תקנו כלום בינתיים, לרוב זה מה שמביאים מתנות.

לגבי מחירים - כמו שהריונית מאושרת אמרה, לבדוק המלצות לחנויות זולות.
    אני יודעת שרשת מוצצים נחמדה מאד.

לא רשמת מיטה ד"א

הבדל בין סל קל לכסא.
    סל קל הוא כסא לאוטו לתינוקות מגיל לידה ועד 13 קילו בערך (או גיל שנה פחות או יותר), הוא בא לרוב עם ידית נשיאה וזה נוח (אבל כבד מאד) להוציא את התינוק מהאוטו כשהוא קשור בסל קל
    יש עגלות שאפשר לחבר אליהן את הסל קל וזה מאד נוח.

כסא לאוטו - מותקן באופן קבע באוטו, מתאים עד 18 קילו (זה בערך גיל 3.5-4)יש כסאות שמתאימים למשקל גבוהה מ 18 קילו. יש כסאות שהם מגיל לידה ויש כאלו ממשקל 9 קילו (בערך גיל שנה)
  • טוב..... אני מקפיצה!
    כי רב הסיכויים שבעצם לא אקנה את הכל מחנות אחת.

ודווקא בגלל שאני מנסה מעט לחסוך, אני מעדיפה לשמוע מחירים ואפילו לקנות יד שניה אם יותר ישתלם לי ..
    אזזז.....
    מחירים ?!
  • דווקא מומלץ לקנות הכל מחנות אחת כי אז מדובר בחבילת לידה ויכולים לעשות לך מחיר זול יותר מאשר שתקני פריטים בודדים במקומות שונים.

אמבטיה + דפני + מעמד = כ- 150 ש"ח

עגלה משולבת = מחירים שונים תלוי בחברה של העגלה החל מ- 1500 שח ומעלה
    עגלה שהיא עם אמבטיה וטיולון ללא הסל קל את יכולה לרכוש לא רעה בכלל עד סכום של 2500 שח.

מיטת תינוק = מחירים שונים, החל מ- 990 שח, יש מלא מיטות ומלא חברות, בממוצע זה 1200 שח למיטה טובה. כמובן שיש להוסיף גם מזרן שהמחיר סביב 400- 600 שח למזרן טוב.

כיסא לאוטו= אני אישית קניתי ישר כיסא ללא סל קל היות ויש המון כיסאות שהם מיועדים מגיל לידה דהיינו 2.5 קג ועד 45 קג. ממליצה מאוד על כיסאות של אוונפלו כי עברו מבחני ריסוק גם בארץ והם מומלצים עי מכון התקנים ועומדים בכל תקני הבטיחות.
    אל תתפתי לקנות כיסאות פשוטים יותר מביג בייבי ודוקטור בייבי וכאלה כי הכיסאות אומנם זולים אבל לא עברו מבחנים ישראליים ולכן הפערים הגדולים במחירים. כיסאות של אוונפלו החל מ- 990 שח.

ומ ה לגבי שידת החתלה את לא צריכה?
    משטח החתלה = 99 שח

לגבי צבעים- הבנות כבר ענו לך
    והאמת טורקיז וירקרק מתאים לכולם

בהצלחה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
    [urlmg]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/657/657798w8kz7t

• תראי . אני עשיתי קניה מחנות 1 בייבי קלאב מפתח תקווה והכל הכל הכל עלה לי ביחד 4500
    2500 עגלה שהיא גם אמבטיה גם טיולון וגם סלקל
    והציוד לתינוק כמו מצעים , ציוד ראשונה חיתולים ובגדים ראשוניים , מסרק, בקבוק, מוצצים, מספריים .. כל מה שיש בחבילת לידה זה עלה 2000 שח

היתה לי מיטה ושידה שפשוט שיפצתי וצבעתי כך שאת זה לא הייתי צריכה לקנות ...

ואני לקחתי עגלה טורכיז והמיטה והשידה צבעתי בירוק בהיר ( הידיות ורודות אבל את זה ניתן לנחליף אןם יהיה בן)

• אני דווקא ממליצה לקנות הכל בנפרד, כי רק על המילה חבילת לידה שילמת כבר יותר.
    לי יצא הכל מהכל בלי פשרות ורק מותגים וציוד מוכר ב 6700 שח
    עגלה 3000 שח- מוצי - בחנות בייבי לאב בראשון וקיבלתי מתנה כרית הנקה בשווי 200 שח
    חדר שינה של משכל מיטה+ שידה - 1550 שח בחנות דוקטור בייבי
    כל הציוד לתינוק (בקבוקי מאמ,מוצצים שמפו הכל מהכל) כולל בשבילי לחדר לידה(תחתוני רשת,רפידות הנקה+ כמה חבילות פדים לאחר לידה) 500 שח בסופר פארם
    30 יח של בגדים להתחלה בייסיק בדוקטור בייבי עודפים בראשון לציון -180 שח
    כיסא בטיחות+אמבטיה+ מצעים של לורה סוויסרה + כמה תוספות שהיו חסרות לי כמו כפפות, מזרן לשידה, מזרן למיטה ( לקחתי לא את הפשוט) יצא 1500 שח.

מקווה שעזרתי :)

• ציוד יש מגון רחב את צריכה ללכת לראות
    כל אחת הרצון שלה, יש גם כיס לזה..
    בעייני יד שניה זה כזה הכרחי
    עם תקני ציוד טוב זה יעבור לך מילד לילד...
    ולגבי סלקל!!!
    חד וחלק ממני עצה ואני נותנת אותה לכל החברות שלי !!!
    סלקל מיותר בעייני !!
    לקנות כיסא טוב באיזה 1000+- שהוא נגד כיוון נסיעה וגם עם כיוון ממשקל 2.500 קג עד 29 וזה גם בוסטר הופך להיות
    ומבית חולים תלווי ממישהו סלקל רק כדי להוציא את הילד...

זו עצה שלי

• אולגה אני מבינה את מה שאת אומרת
    אבל אצלי למשל הסלקל בא טוב .
    גם הוא היה חלק מהעגלה ומתחבר אליה . והדס היתה בו עד 10 חודשים ..
    ואז קנינו כיסא בטיחות ב 250 שח ....
    ואת הסלקל נתתי להוריי למקרה ו.. ויוצא שהדס עוד יושבת בו אצלם .. ( כי היא רזונת)

אז כל אחד והשיקול שלו ..
    כי בתור ילד ראשון כשכולך צעירה פעורה (ביטוי צבאי) פתאום להוציא 1000+ רק על כיסא שגם הופך להיות משהו לשנתיים פלוס- זה לא במחשבה בכללללל...

אבל יפה שנתת לה טיפ

• אולגה אני מבינה את מה שאת אומרת
    אבל אצלי למשל הסלקל בא טוב .
    גם הוא היה חלק מהעגלה ומתחבר אליה . והדס היתה בו עד 10 חודשים ..
    ואז קנינו כיסא בטיחות ב 250 שח ....
    ואת הסלקל נתתי להוריי למקרה ו.. ויוצא שהדס עוד יושבת בו אצלם .. ( כי היא רזונת)

אז כל אחד והשיקול שלו ..
    כי בתור ילד ראשון כשכולך צעירה פעורה (ביטוי צבאי) פתאום להוציא 1000+ רק על כיסא שגם הופך להיות משהו לשנתיים פלוס- זה לא במחשבה בכללללל...

אבל יפה שנתת לה טיפ

• טוב, אז אני מעתיקה לך לפה רשימה של דברים שנכנסים בחבילת לידה, ומה צריך...
    זאת רשימה שהכנתי לאחת מהנפלאות פה לפני 3 שנים.

• אין עליכןןןן ! עזרתן מאוד!!
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה