-
שתדחוף פרוסת עוגת הבית לפה שלה ותסתום!
יש גנים שמיועדים לדברים האלו
-
את צודקת 100%.
אם זו לא הדרישה של הגן אלא של רק אחת מהאמהות. אז שלא תביא את הילד שלה בימים שיש יומולדת.
אני יודעת שבגנים דתיים אסור להביא עוגה ביתית, אבל אם זה לא גן דתי.........
-
תראי אני מוכנה לכבד אבל - יש גבול
לא בא לי שהילדה שלי תאכל מלא חומרים משמרים וצבעי מאכל לא רואה בעיה היא לא מוכנה מענייני כשרות שהילד לא יאכל עוגה למה כולם צריכים להיענש???
כל עוד זה בקשה מהורה ולא הנחתה מהגן אני לא הייתי מתייחסת בכובד ראש נקודה מי שלא רוצה שלא יאכל בעיה שלו!!!
חוצפה שתיכנס לך גם לכיס ותחליט איזו עוגה אולי?...
-
-
הבקשה הזוייה!!
אני הייתי מציעה לערוך הצבעה - נראה לי שרוב ההורים יהיו בצד שלך..
-
אני הייתי אומרת לה שאני מבינה אותה ועם כל הכבוד ימי ההולדת היא החגיגה שלנו ושל הילדים שלנו ואנחנו רוצים להנות מזה, אפשר להציע לה שבכל יום הולדת מישהי תקנה עוגת בית כושית ותדאג שהגננת תעביר פרוסה מעוגה זו לבנה הדתי.
אם לא טוב ולא מתאים לה יכולה לעבור לגן אחר, עם כל הכבוד בגנים דתיים יש הגבלות מסויימות ומי שנכנס לשם צריך לכבד ולקחת זאת בחשבון בדיוק כמו שהיא צריכה לכבד אתכן
-
את צודקת, עד גיל 3 הם נחשבים לתינוקות ואין חטא לא לתינוק ולא להוריו על זה שהוא יאכל נקניק חזיר בגיל שנתיים.
יש לכן עסק עם פנאטית (העדפת חומרי מפעל על הסיכון שאת מערבבת במקסר עוגות גם בשר טחון, ושאת קונה מוצרי גלם- קמח ושוקולית מעזה שאין עליהם הכשרים, ובתכלס גם אם תקני קמח באיזה שופרסל היא לא תיהיה מרוצה בגלל סעיף ראשון)
-
ממש חצופה
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
איזו הגזמה!
הבן שלי למשל רגיש למוצרי חלב, נראה לך שהייתי מעיזה להכתיב לכל ההורים שיביאו עוגות פרווה לימי הולדת?! בחיים לא! אני גמישה אסור לו לאכול הרבה מוצרי חלב אמרתי לגננות שאת מכסת ״ החלב״ המותרת לו שיתנו לו במסגרת עוגות יום ההולדת
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
-
תראי לי חשוב מאוד שאוראלי יאכל כשר מגיל קטן
אני לא מקפידה על הכשר חזק - מספיק לי שזה יהיה כשר
אני בטוחה שאת כמו רובנו משתמשות במוצרים הבסיסים - שגם אם אנחנו רוצות או לא הם כשרים
לכן אני בחיייייים לא הייתי מעיזה להגיד דבר כזה - אני בוטחת שיביאו עוגות כשרות וכמו שאמרו לך מה כבר יכול להיות לא כשר במוצריים הבסיסים של עוגה?
-
אפשר להסביר לאותה אימא שאם היא רוצה שהילד שלה יאכל תמיד כשר יש בטח בגן רשימה של ילדים שחוגגים ימי הולדת שתתעדכן וכל יום הולדת תביא לבן שלה בגן מאפינס או חתיכת עוגה שהיא כשרה למהדרין . אם זו לא תהיה טרחה גדולה אפשר לבוא לקראתה ולעדכן אותה מתי אתם עושים את החגיגה שתתכונן ותקנה עוגה כשרה ... אבל לדרוש עוגות כשרות וקנויות זו הגזמה ...
מאיה.
-
-
טוב לראות שאני לא יחידה שמתעצבנת מ"בקשה" כזאות. שתבינו באסיפה הייתה הצבעה, ורוב קבעה שיביאו עוגות ביתיות אם רוצים. היא במיעוט, אבל עדיין לא מרוצה!
ויקי: המנהלת של הגן הקודם ממש מעצבנת, כמה בעיות היא עושה!!! פשוט אישה רעה! בגללה הרבה גננות עוזבות את הגן ויוצא מצב שכל שני וחמשי יש גננת חדשה! זה מצב לא תקין! חוץ מזה, זה גן נורא נורא יקר!
-
ולמה לא חיפשת גן רוסי אחר? ואיזה גן עדיף לדעתך?
אני בודקת עכשיו גנים פשוט, בגלל זה השאלות.
-
שבכל יום הולדת תדאג להביא לבן שלה עוגה אישית כשרה וככה נפתרה הבעיה ,אם זה כל כך חשוב לה.....
-
לא קראתי את התגובות של שאר הבנות מרוב עצבים... על גופתי המתה הילדים שלי יקבלו עוגה קנויה ביום ההולדת שלהם!!!!!!!
אם זה ילד אלרגי ומבקשים שהיא תהיה פרווה- בכיף! אין לי בעיה לא חסר מתכונים שהם פרווה
אבל לדרוש שאני אקנה במקום להכין עוגה- אין מצב!!!!
-
סטס,
אם זה כל כך חשוב לה היא מוזמנת להעביר את הבן שלה לגן דתי
-
מיה לייק
-
צודקת במאה אחוז . זה לא גן דתי . ןהיא במיעוט .
הכי כיף להכין עוגה לגן ביום הולדת ...
מקסימום - אם הוחלט שלקנות בסוף... תקני עוגה מטיב טעם חחחח
קנוי.. מה לא?
-
חחחחחחחחחחחחחחחחח מיכל - לייק!
-
אני אענה בתור חרדית.
אם הייתי שמה את הבן שלי בגן חילוני
הייתי לוקחת בחשבון שהוא יאכל עוגה מאפה בית מי שישמע....
הלוואי שנקפיד מה שאנחנו מוציאים מהפה כמו שאנחנו מקפידים על מה שמכניסים לפה.
וגם לא אהבתי את הגישה שלה,
היא לא יכולה להכריח, היא יכולה לבקש, זה הכל!
בשמת
-
הזויה!!!
תראי בגן של עידן ישנה ילדה שהיא רגישה לאגוזים , אבל לאגוזי מלך ברמה קיצונית.
אבל ברצה שאם חלילה יהיה בעוגה, אז לא עלינו.... למקרי חירום יש זריקה בתיק
אנחנו ההורים החלטנו להיתחשה בילד ולהכים עוגה בלי אגוזים.
אבל להכריח אותי????
ועוד לקנןת ולא להכין???
עד כאן!
-
חחחחחחחח אני מתארת את כל ההורים באים עם עוגת הבית אומללה
ורק ביום הולדת של הילד שלה היא תפגיז בעוגה 8 קומות חחחחחחחחחחחחחח
בקיצור הייתי באה ומסבירה לה בצורה יפה ומכובדת שאחת ההנאות הגדולות שלנו האמהות זה לשים תמונה בפורום של העוגה חחחחח - סתם סתם לעשות לילד עוגת יום הולדת לתפארת מעשה ידינו ולכן לא נוכל להענות לבקשתה. אבל אם זה עוזר בהחלט ניתן להוסיף בנוסף עוגת הבית קנויה ובכך גם ילדה יקבל פיסת עוגה.
ובשמת ביג לייק על מה שכתבת
-
אני עם מסכימה עם הבנות!
אם באסיפה הרוב הצביעו בעד עוגות ביתיות שתכבד את ההחלטה
או שתלך לחפש לילד שלה מסגרת שיותר נראית לה
חצופה גם כן, רק בשבילה כולם צריכים לעמוד דום?! על מה ולמה?!