היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות. שמתי לב וזאת לא פעם 1 שהדס מחפשת לישון על משהו ... היא עולה על הנחש ההנקה שסובב אותה בלילה , לפעמים אני מוצאת אותה על השמיכה ולא מתחתיה, לפעמים היא ישנה כמו רכיבה כזו על הנחש, ולפעמים הראש שלה על הנחש תחוב במגן ראש..... השאלה היא - האם כדאי להציע כרית? או בכלל לא כדאי מבחינה אורתופדית?
5 תגובות
עמוד 1
ארי מטורף על כרית מגיל צעיר, אני לא זוכרת בוודאות אבל בטוח כבר לפני שנה נתתי לו כרית גדולה ושטוחה. עד היום הוא ישן כמו אבא שלו על הכרית
טלי למה בעצם? שירן וזה זה הזיק?
בריאל מגיל שנה ישנה עם כרית נוצות, זה לא מזיק מגיל כזה!
תראי, בזמנו לא ביררתי אם יש המלצות או איסורים על כך. זה פשוט הרגיש לי יותר טוב ונוח לארי. אפילו איכות השינה השתפרה. לעניות דעתי הלא מקצועית, לא קרה שום נזק. אבל הקפדתי על כרית שטוחה בזמנו. עד היום הוא ישן עם כרית, לעיתים הוא מעיף אותה אבל זה כבר גיל אחר חחח