ואי איך בעלי הלחיץ אותי היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שכבתי במיטה ראיתי סידרה בטלויזיה פתאום הוא בא מלטף לי את הבטן ואומר לי לילוש מתי היית פעם אחרונה אצל רופא אז אמרתי לו שלפני איזה חודש פחות או יותר..ואז אמרתי למה
    הוא אומר לי כזה בפחד אולי תלכי להיבדק?תבדקי שהכל בסדר..אמרתי למה שלא יהיה בסדר..ואז נכנסתי לסרטים טפו טפווווו בלי עין הרע הוא נבהל כי מתחילת ההריון עליתי 200 גרם סך הכל אבל זהה בסדר!אבל הוא הלחיץ אותי ישר עשיתי טור למחר על הבוקר!!וזאת תהיה הפעם הראשונה שהוא יהיה איתי..ואני מתביישת שהוא יראה כי אני מורידה את המכנס ואת התחתון ושמה את הרגליים על מעקה כזה וזה נראה לא טוב:/ איך מעבירים את זה?בעלי יש לו ראש קצת מחורפן הוא ישתגע אם הוא יראה ועוד הרופא עושה לי ואלטרסאונד וגנאלי :/

9 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שעושים אול' וגינאלי בשבוע שלך..

תיהיה רגועה!! הכל בסדר!

• אממ עד עכשיו ז"א פעם אחרונה שהייתי באולטרסאונד הרופא עשה לי וגנאלי עד שבוע 8+5 אתן חושבות שהפעם הוא יעשה לי מעל הבטן??ואי זה היה טוב..

• מה:??? למה אולטרסאונד ואגינלי לחרדות? לא לא עושים את זה את יכולה להרגע !!!!

מקסימום יעשו לך רגיל בבטן
    צריך רק לחשוף בטן.
    ולמה בכלל הוא לא סומך לך על הרחם?
    מילא נשים שלא סומכות על הרחם של עצמן (הורמונים וכו'...)
    אבל הבעל? פעם ראשונה שומעת כזה דבר בפורום חחח
    מה צריך לבדוק בידיוק? למה שלא יהיה בסדר? ואם לא יהיה בסדר מה הוא יכנס לשם ויסדר משהו? כאילו מה? הרופא בונה לכם את העובר? אם אין רופא עובר לא מתפתח?
    מה יש לבדוק באמת? הוא רוצה לקנות US ביתי גם?
    כאילו ממש אין לי מילים למה שלא יהיה פאקינג בסדר.
    הרי כאילו כל 5 דקות הוא יכול לחשוב שמשהו ישתבש...
    תחפשו באינטרנט "בתוך הרחם" תראו ביחד
  • לי עשו ויגנאלי גם ב 16- בסקירה.... עשו לי גם ב מ 25 כשהיתתי בבית החולים כל שני וחמישי ...

יש לי טיפ בשבילך - שימי חצאית תוורידי רק תחתון .. ככה בעלך גם לא יראה מה הוא מתעסק לך שם .
    ובכלל - תכיני אותו לזה .... שלא ישתגע שם

• מיצי אולי את לא יודעת אבל הריון קודם עברתי הפלה והיינו הרוסים כי לקח לנו זמן להיכנס שוב
    הוא רגיל שכל שבוע אני באה עם תמונה ומספרת לו וכו' וכבר הרבה זמן לא הייתי אצל רופא ופתאום הוא נתקף פאניקה כזאת והוא חשב שמשהו יכול להיות לא בסדר
    ועוד גיסתי שתהיה בריאה היו לה 4 הפלות והאחרונה נפסק לה הדופק בשבוע 14 אז הוא מפחד אז היא ביקש שסתם נראה שהכל בסדר אולי הוא סתם רוצה להרגיש תהרגשה הזאת אולי הוא רוצה לראות איך הוא גודל וכו' זה לא קשור שהוא לא סומך לי על הרחם ממש לא פשוט היה לו מוזר שב 12 שבועות עליתי 200 גרם כי גיסתי כל חודש עלתה קילו מאיפה הוא מבין הוא גבר..

• מה פתאום וגינלי בשבוע 12, בטני אחותי

• ואי איזה יופי מחר זאת תהיה הפעם הראשונה שלו שהוא יראה בלייב את התינוקיי חחח בטח הוא יתלהב

• אההההה הבנתי.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה