ניתוח קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

ביום ראשון הקרוב בע״ה אני עתידה לעבור ניתוח קיסרי בבלינסון, הריון תאומים, שניהם במצג ראש, בחירה שלי. רציתי לשאול לגבי הסכנות שבניתוח מלבד ההחלמה היותר קשה.
    1. מהם הסיבוכים הנפוצים ביותר אחרי ניתוח?
    2. חברה שילדה לפני חודש, סיפרה לי על הניתוח שלה... היה לה דימום פנימי שעלו עליו אחרי שעה ואז החזירו אותה שוב לניתוח והיא הספיקה לאבד המון המון דם. יש משהו שאני צריכה להיות ערנית לגביו אחרי הניתוח כדי למנוע מצב כזה?
    3. מה האינדיקציה שיש לכם שאין דימום פנימי או חלילה פגיעה אחרת? אתם הרי לא עושים אולטראסאונד בטן אחרי כל קיסרי, אז איך אתם יודעים שהכל בסדר?
    4. האם קיסרי של תאומים הוא מורכב יותר מקיסרי רגיל? החתך הוא לא גדול יותר?
    5. בהנחה שאני מגיעה לבית חולים עם צירים לפני הניתוח, האם זה נחשב לניתוח חירום? האם יורשה לי מלווה בחדר?

תודה ויום טוב
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. סיבוכים אחרי ניתוח קיסרי הם נדירים, אך זיהום, דימום, פגיעה באיברים שכנים ברחם וכמובן ההשלכות לגבי הלידות הבאות
    2. זה לא משהו שאת יכולה לזהות - את צריכה להתריע על ההרגשה שלך, כאבים וכדומה
    3. לפי דופק, ל"ד, תפוקת שתן ועוד.
    4. לא, החתך הוא אותו גודל והמורכבות נובעת מכך שיש עוד עובר לחלץ
    5. אם תגיעי עם צירים לפני זה יהיה ניתוח דחוף, ללא מלווים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה