היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הסקירה הראשונה שלי! ואי ואי ואי אני כבר מתפחלצת ממתח כל היום חושבת על זה וכל לילה חולמת שאומרים לי שזה בן
29 תגובות
עמוד 1
רק בריאות מאמייייייייייייייייייייייייייי כל השאר זה בונוססס !!!!
בהצלחה
ואיייייי איזה כיף לךךךך שלי רק באוקטובר בגלל החגיםם אני כבר יהיה שבוע 17
חחח הזכרת לי משו בדיוק אתמול צחקקתי קצת עם אחיינית של בעלי היא בת שלוש אמרתי לה מה יש לדוד בת או בן אז היא עושה לי בת חחחחחח אם דוד שלה היה שומע היה מקבל חום למה בעלי מזה רוצה בן בכור
חחחחחחחחח היא סתם ניחשה ואצלך זה ילד ראשון עם יהונתן אפילו לא עניין בן או בת
במיוחד כי זה ראשון הוא עושה לי קודם שיבוא הסייח ואחרכך מצידי שיבואו עוד חמש סייחות חחחחחחחחחחח מחשיב תילדים שלי לסוסים החוצפן חח
אני יכולה להבין את התשוקה לבת
קודם כל- בריאווווווווווווווווווווווווווווות 555
דבר שני... איך אני רציתי עוד בןןןןןןןןןןןןןןןןן וקיבלתי בת ואני סבבה עם זה
שירן את לא יודעת שזה תמיד ככה? תרצי בן קבלי בת תרצי בת קבלי בן
מאמוש למרות שכבר דיברנו על זה ואני יודעת כמה את רוצה בת אבל העיקר הבריאות
העיקר שהכל יהיה בסדר ויש לי הרגשה שיש לך בתואם לא יהיו לך שני בנים בהפרש קטן זה ממש כייף
בהצלחההההה
לפי דעתי זו בת!! ואני אישית חולמת בשביל עצמי על עוד בן..
שיהיה בהצלחה ורק בשורות טובות
אני גם מהמרת על עוד בן
תודה בנות
בובה!!!! מחזיקה אצבעות שהכל תקין ושמנמן
איזה כיף! בהצלחה ותהני בבדיקה!
מה שיבוא ברוך הבא העיקר בריאות כל השאר זה בונוס
בהצלחה!
אני הייתי בטוחה שיש לי עוד בן רק בגלל שלא חשבתי שיש סיכוי שדווקא לי יהיה "מזל" לבת אחרי בן שכולם סביבי עם 2 בנים ברצף... אבל עובדה קיבלתי נסיכה ורדרדה ומהממת...
סיון ועוד עם נסיכה כמו שלך באמת זכית 5555
מאמי איזה כיף תהני המון בבדיקה וזה ממש לא משנה אם זה בולבול או פושפוש העיקר שיהיה בריא.
בנות מן הסתם שהכי חשוב שיהיה בריא זה כל כך ברור שאני אפילו לא צריכה להגיד את זה! כל אחת פה אומרת את זה ואני כבר מרגישה כמו איזה אגואיסטית שחושבת רק על מין העובר אז מן הסתם קודם כל שיהיה בריא הכי הכי חשוב ליייי!!!
בהצלחה ותעדכני והעיקר הבריאות
אני רק יחזיק אצבעות שהכל תקין והכל יבוא על מקומו בשלום מין - לדעתי לא חשוב העיקר העיקר שיהיה בריא!!!
בהצלחה
איזה התרגשות!!!!!1 בהצלחה!
בהצלחה מאמי איך כבר סקירה?
שיעבור מהר הזמן!!!! וכמובן שיהיה בהצלחה!!! והלוואי בשבילך שזאת בת...