היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לשתף אתכן... אני בדיאטה שדווקא נחמד לי איתה וסבבה לי והחלטתי להגביר את ביקוריי בחדר כושר ל- 3 פעמים בשבוע... אני ממש מנסה לדרבן את עצמי יש לי הרבה להוריד (30 קילו) ואני לא מתכוונת לעצור!!! הצבתי לעצמי יעד של עוד חצי שנה להיות שלושים קילו פחות ואני מאמינה בעצמי ומקווה מאוד שזה יצליח!!! עוד דבר - החלטתי שעם כמה שאני רוצה ומוכנה לעוד ילד כרגע עד שאני לא מורידה את כל המשקל שאני רוצה אין הריון! אולי זה ידרבן אותי יותר
17 תגובות
עמוד 1
בהצלחה... רק לעשות הכל במידה הנכונה ובלי הגזמה לשמור על תפריט מאוזן ולא להגזים
מאחלת לך המון המון הצלחה כל הכבוד על הנחישות והרצון
מאמי כל הכבוד!! אני ממש גאה בך ותומכת בהחלטה שלך.. ותדעי.. הכללל אפשרי כשרוצים! אני ירדתי 31 קילו ב 10 חודשים.. ! את כללל משקל ההריון ואפילו קילו מעבר.. אז אם אני הצלחתי אני בטוחה בטריליארד אחוז שגם את תצליחי!!
בהצלחהההה
כל הכבוד בובה. אני מרגישה ומזדהה לחלוטין עם ההרגשה. אני כאן גם בנייד בשבילך!
תספרי מה את עושה מבחינת הדיאטה.
והכי חשוב - ירידה מתונה ולא קיצונית במשקל, עם תפריט בריא זה הפתרון!!!
תודה על התמיכה מהממות שלי.. בעלי גם חושש מההחלטה של שלושים קילו הוא טוען שלא ישאר ממני כלום... חחחחח אל דאגה ישאר מספיק
בהצלחה
בובה שיהיה בהצלחה!!!!!
נשמע בסדר גמור. מתי יש לך מנת פרי? את לא רעבה בין הארוחות?
כנסי לאתר של חלי ממן.
יש לה מלא רעיונות לארוחות והיא ממש מגוונת.
ככה שלא ישעמם לך ולא תשברי מהר את הדיאטה. בנוסף אצלה יש פעם בשבוע שמותר לך לאכול מה שאת רוצההההההה!
למה שלא תלכי לדיאטנית שתבנה לך תפריט? ככה לא תהיה לך התלבטות אם זה מספיק או לא..
כ"כ גאה בך הכי חשוב שתאמיני בעצמך בהצלחה כאן תמיד בשבילך
ליבי - לא אני לא ממש רעבה.. אני לא אוכלת פירות וירקות ככה שאני בעייתית ממש ודיאטניות גורמות לי לאנטי
המון הצלחה! אני יודעת שתצליחי ואני מחכה לתמונות בעוד מספר חודשים.
בהצלחה בובה!!! השינוי מתחיל ברגע שהתפיסה משתנה ממצב של "אני לא יכולה" למצב של "אני יכולה ועוד איך!" מאמינה בך
שיהיה המון בהצלחה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!