היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
של ילדה סת 5 שבועות שמשועממת ולאמא שלה נגמרו הרעיונות...
9 תגובות
עמוד 1
אוניברסיטה שתלמד להושיט ידיים על הבטן את לא שמה אותה?.. מאוד חשוב!!
בינתיים בגיל שלה את ממצה את כל הנושא. לא תמיד צריך לבדר אותם, גם את את מניחה אותה על משטח פעילות ונראה שהיא בוהה בנקודה כלשהיא מבחינתה זו פעילות. כרגע היא לומדת את העולם. כל המשחקים למינהם זה קצת יותר מאוחר תנסי להפעיל את המובייל היא תראה את התנועתיות גם זה יענין אותה.
אבל בגדול את עושה הכל.
תודה בנות, אניכן שמה אותה על הבטן. היא לא תמיד אוהבת את זה אבל... אנסה לשים אותה באוניברסיטה ונראה אם יעניין אותה :)
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
מתעייפת זה ממש לא אומר שהיא משתעממת! מתעייפת זה אומר שהיא לא יכולה לשאת עוד גירויים. היא בת 5 שבועות. היא לא צריכה כלום! חוץ מלשמוע ולהרגיש אותך ולבהות בדברים. אם היא מתעייפת היא כנראה מוצפת. מיכל
אמרתי ״מתעייפת ומשתעממת״ כי זה מה שנראה לי... היא פשוט מתחילה לצווח לסירוגין ולעשות פרצופים, אז אני פשוט מניחה שנמאס לה ממה שהיא עושה... אולי אני סתם מכבידה עליה עם גירויים? תודה מיקי נתת לי חומר למחשבה ובדיקה...
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
תנוחי
זה עיקר הפעילות שלה בגיל כזה זה שהיא מתעייפת מהר אומר שהפעילות שלך מאוד אפקטיבית בשבילה פשוט הקשב שלהם מאוד קצר וקליל בגיל הזה וזה המוןןןן אינפורמציה לקלוט בפעם אחת תחשבי שדברים כמו עלה מתנפנף ברוח או חתולה רצה או מובייל מסתובב אלה דברים טריוויאליים מבחינתך ובשבילה זה עולם ומלואו
תקפידי להשכיב אותה על הבטן בשעות הערות שלה, גם אם היא לא אוהבת כל פעם תנסי להאריך עוד קצת את השהייה שלה על הבטן אם בכמה הימים הראשונים היא תהיה 5 דקות על הבטן כל פעם שהיא ערה אחרי זה 10 דקות וכן הלאה כשהיא על הבטן את יכולה לגלגל מגבת קטנה או טטרה לצורת נחש ולשים את זה מתחת לבית החזה שלה שיהיה לה קל יותר להשאר על הבטן תלטפי אותה בגב בזמן הזה, תשירי לה מה עם טיולים בעגלה אגב? במושב צריך להיות ממש נחמד לטייל, לא? תעשי לה עיסויים, ליטופים עדינים בכפות רגליים את יכולה לקחת שמיכות או או בדים (נו, ????????) עם מרקמים שונים וללטף לה איתם את כפות הרגליים והידיים ולשיר לה תוך כדי
לא צריך כמובן לעשות את כל הדברים בבת אחת כי זה יותר מדי אינפורמציה וגירוי תחליטי בכל פעם שהיא ערה על 2-3 פעילויות קצרצרות כאלה ותגווני ביניהן מדי פעם...
את מעסיקה את עדן יפה מאוד
כמו שאמרו לך תקני אוניברסיטה שתתחיל להושיט ידיים עד גיל 3 חודשים הם משעממים אוכלים ישנים מחרבנים - ואין כ"כ מה לעשות איתם