היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות- הבת שלי בת שנה ושבועיים, הולכת כבר חודש. הולכת יציב ומהר(לפמים מנסה לרוץ ואז נופלת). אני רוצה לקנות לה נעליים, בעיקר בגלל החגים ושהיא תלך בבית כנסת ומלוכלך שם- אחרת הייתי מנסה למשוך עוד. בכל מקרה אני לא מתכוונת לנעול לה אותם הרבה רק כשיוצאים למקומות אבל בבית/ מטפלת שעדין תהיה יחפה. הלכתי איתה השבוע לחנויות נעלים והיא לא הפסיקה לצרוח מהרגע שנעלתי לה את הנעליים, צרחה, סירבה לקום , זחלה לכיוון היציאה מהחנות. ונישברתי. יצאתי איתה מהחנות בלי לקנות.. אתן מכירות את זה? מה עושים? קונים בכל מקרה? איזו נעל/ חברה הייתן ממליצות(ילדה ראשונה אני ממש אבודה)?
תודה רבה, תמר
4 תגובות
עמוד 1
אני ממליצה לך לקנות נעלי טרום הליכה, הם מגנות על הרגל אבל בכל זאת הן רכות מאוד ולא כבדות
תודה סיוון. זה בדיוק מה שצדדתי לה והיא עדין הגיבה ככה
תראי, לרוב ילדים לא ממש אוהבים נעליים אחרי שהתרגלו ללכת יחפים. ולוקח להם כמה ימים להתרגל אליהן. במקרה שלי למשל, אחד מהתאומים דווקא ממש התלהב אבל אחרי יומיים התחיל לצרוח כשנעחנו חו נעליים. נראה לי טרום הליכה כרגע זה הפתרט=ון המושלם בשבילך!
תמדדי לי ומה שנראה לך טוב תקחי ותשימי לה אותם ליד המשחקים שלה שתראה אותם ותתרגל אליהם...תראי לה את הנעליים שלך.היא תתרגל