איך עושים את זה יום יום ושורדים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתנאל ילד מתוק! ניקול גם ילדה טובה ומתוקה אבל כל ערב כשאני משכיבה את נתנאל, אני על סף לאבד שפיות! אין מה לעשות, נתנאל בן שנתיים ויש דברים שאני חייבת לעזור לו בהם, כמו אמבטייה, אני חייבת להיות שם איתו, כמו לנגב טוסיק, כמו לקרוא ספר לפני שינה. ובכלל ילד צריך לקבל את הזמן שלו רק עם אמא. אבל ניקול מחליטה שבדיוק אז, אבל בדיוק בשעה הזאת של הכנה לקראת שינה היא נורא סובלת מגזים!!! והיא נרגעת רק על הידייים וציצי בפה! אז אני פשוט נקרעת בין שניים! ואם כבר השכבתי את נתנאל והתיישבתי לי בסלון להניק, הוא קם מהמיטה כל שנייה בשביל להגיד לי לילה טוב, ואז עוד פעם בשביל נשיקה ואז עוד פעם בשביל להגיד לילה טוב לניקול ועוד פעם בשביל לתת לניקול נשיקהוכך נמשך ונמשך... אני כבר מפחדת משעת השכבה....
    בעלי מגיע ממש מאוחר וכל פעם מוצא אותי גמורה....
20 תגובות
עמוד 1
  • אני רק יכולה להגיד שאני ממש מבינה אותך!!!

• זה הולך ונהיה יותר ויותר קל. מבטיחה.

ובנתיים- אני הייתי שמה אותה לידי בטרמפולינה ומנסה לשעשע אותה תוך כדי.
    והיא הייתה בוכה.
    עשיתי מה שצריך הכי מהר שאפשר והיא הייתה בוכה.
    לא נעים אבל זה מה יש.
    אני מניחה שהיא ישנה מתישהו אחה"צ. אפילו קצת. אם אפשר לעשות דברים כשהיא ישנה- להזיז את זמן המקלחת ואז לעשות לנתנאל אמבטיה כיפית ורגועה- גם מקלחת וגם זמן איכות לבד עם אמא- זה מאוד יקל עלייך.

מיכל

• סטס הכי מבינה אותך בעולם אני באותה הסירה...
    כשבעלי עובד 3 משמרות ערב שזה אומר שהוא חוזר ב12 בלילה אני כבר בדיכאון

• כל כך מוכר.
    לאט לאט תדעי איך לשלב בין השניים בקלות יותר.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• ווואוווו רק מהתיאור אני מפחדת להיכנס להריון חחחחחח
    זה נשמע קשה לאללללהההה
    ואין לי עצות לתת לך - עדיין!
    מקווה שהתקופה הזו תעבור מהר!

• אוי אוי
    השבוע בעלי בחופש
    רק מלחשוב על להתמודד לבד עם 2 בא לי לבכות

• זה לא קל אבל בהמשך מוצאים את הדברים שעוזרים לתמרן.

תזכרו שהגדולים גדולים יותר ואפשר להיות איתם גם בצורות אחרות, לספר להם סיפור בשעת ההנקה, ואז הם לא "מוזנחים" בזמן הזה.
    אם מניקים בזמן ההשכבה אז לשבת על כסא בחדר שלו, נכון הוא יודע להרדם לבד אבל חבל על הכוחות להתעצבן כל פעם שיוצא, יושבים בחדר שלו, לא עונים לו והוא נרדם השני יונק ונגמר.
    שתיהן מתעוררות באותו זמן? אז מדברים עם הגדולה ומרימים את הקטנה, אלו צורות אחרות של תשומת לב לפי הגיל.

אני הייתי מדברת עם הגדולה ומסתכלת על הקטנים, הגדולה הייתה מרוצה כי כל התשומת לב היא שלה, אנחנו מנהלות שיחה, והקטנים היו מרוצים כי חשבו שמדברים איתם.

זה כמו עבודה חדשה, בהתחלה עד שלומדים הכול כל דבר קטן לוקח זמן ואנרגיה בהמשך דברים נהיים לשיגרה מהנה

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
  • וואי זה נשמע כל כך קשה שניים..
    אבל תשתדלי להיות חזקה ולא לשכוח שבקרוב מאוד זה ייעשה קל יותר..ואז קל יותר..ואז עוד יותר קל..
  • סטס.. נשמע באמת קשה!
    מיכל כתבה לך עצה ממש טובה בעיני - "להזיז" פעילויות בלו"ז לזמן שניקול ישנה לטובת זמן איכות עם נתנאלוש

• מובן לגמרי
    אפילו שיש ילדה יותר גדולה זה קורה
    בעלי לא בבית גם אם כן היא רוצה רק אותי
    נקווה שזה ילך ויהיה יוצר קל
    .
  • אוי אני זוכרת את ההתחלה...

בהחלט קשה

וצר לי לומר שזה לא נהיה יותר קל פשוט מתרגלים....

• קודם כל זה מאד מוכר, ולאט לאט תראי שמוצאים פתרונות יצירתיים.
    הנה כמה דוגמאות:
    1. אני מגיל 3 שבועות מקלחת את אורי ואמילי ביחד (שמה אותה בדפני באותה האמבטיה איתו, מכינה באמבטיה עגלה/עריסה עם כל הדברים שלה, מוציאה קודם אותה מלבישה ואז מוציאה אותו ומלבישה גם באמבטיה). אח"כ הולכים למטבח, אני נותנת לו ארוחת ערב, יושבת לידו ואמילי גם מקבלת ארוחת ערב גומרה (ציצי). ותוך כדי גם אני מנשנשת.
    אח"כ עולה להשכיב את אמילי במיטה, ומפנה קצת זמן לאורי למשחקים ולטקס שינה.

2. נפלאות המנשא!! אני הצלחתי להגיע לכזו רמת שימוש במנשא שהיתי מניקה את אמילי כשהיא היתה במנשא וכולי היתי עם אוריקי.

3. כשהיתי מניקה אותה, היתי מתישבת בנוחות, "מזמינה" את אוריקי לשבת לידי ולהביא לי ספר, היתי קוראת לו תוך כדי הנקה, משחקת איתו, מחבקת אותו וכו'.

יהיה בסדר ההתחלות הם תמיד קשות
  • אמל'ה אני מתארת מה הולך להיות לי בעז"ה שאני אלד את הילד השני
    שולחת לך מיליוני

• ב"ה

קשה קשה ושוב קשה.........................
    יודעת מניסיון,,
    חכי עוד קצת ותראי איך זה נהיה יותר קל,

• מוכר מאוד
  • זה בהחלט לא קל
    וכפי שהבנות אמרו זה הולך ונהיה יותר קל
    ולעת עתה תנסי לתמרן בין השעות בינהם דהיינו לעשות מקלחת כשהקטנה ישנה
    בהצלחה
  • זה לא קל בכלל- אבל לומדים למצוא שיגרה מהר מאוד- זה יבוא בטבעיות. פשוט צריך זמן שכולכם תתרגלו למצב החדש. שמואל היה בן עשרה חודשים וחצי כשגליה נולדה- תינוק בעצמו שהיה זקוק ללא מעט תשומת לב הוא גם היה זמן קצר מאוד אחרי ניתוח שבר והיה רגיש מאוד בתקופה ההיא. בהתחלה לא הצלחתי להשכיב אותו כי היא בדיוק נזכרה לבכות- אך לא ייאמן מצאתי שיטות כמו, להשכיב את שניהם יחד- כל אחד בצד אחר ואז גליה הועברה למיטתה.קילחתי אותם כאשר הילד האחר נמצא קשור בעגלה עם צעצוע אהוב עד שאני מסיימת לקלח. למזלי שניהם אוהבים לצפות בדי וי די והרבה מהזמן היה משהו ברקע שהעסיק אותם וכל התפניתי יותר לטיפול אחד על אחד. כששחם נולד השגרה הגיע הרבה יותר מהר מזו הקודמת- שחם אוכל לבד עם חיתול מגיל חודש כשאין לי אפשרות להאכילו. לא פעם השכבתי את שלושתם לישון באותו החדר שחם אפילו משכיב את עצמו וגליה צריכה רק לדעת שלא מתרחקים יותר מידי מקרבת החדר כשהיא ישנה והיא נרדמת מהר. שמואל וגליה אוכלחים באותו הזמן ואני מטפלת בשחם באותו הזמן- בקיצור מאמצים עם הזמן שיטות שמתאימות לכולם. תנסי לבקש מהמשפחה עזרה בטיפול- אמא שלי אצלי הרבה- ישנה אצלי כל התקופה ששמואל היה בחופש- אילו היו עשרה ימים שהיו עשויים להיות מורכבים אם הייתי צריכה להתמודד לבד.
    שיהיה לך המו בהצלחה!!

• חחחחחחח תחושה כל כך מוכרת!

לצערי הפיתרון שלי לא יעזור- פשוט מתמודדים, ניקול תגדל קצת חודש חודשיים וזה יהיה פשוט יותר. מבטיחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה