כאבים בסרעפת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שבוע 36, לפני כחודש בערך התחילו לי כאבים באיזור שבין החזה לבטן מצד ימין באים והולכים, בשכיבה זה עובר. באותו איזור גם העור מרגיש רדום. אמרתי את זה לרופא והוא אמר שזה תופעה מוכרת ופשוט יש לחץ על הסרעפת ומשם הכאב, הוא לא ביצע איזושהי בדיקה בכדיי לוודא את זה. מצד שני קראתי גם כי כאב בבטן עליונה צד ימין יכול להצביע על רעלת הריון למרות שחוץ מזה אין לי עוד תסמינים.... האם להמשיך להתעלם מהכאב? האם התופעה אכן מוכרת בשלב זה בהריון?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יכול להעריך או לאבחן כאבים רק על סמך תיאורם בפורום
    נדרשת בדיקה גופנית לשם כך
    התופעה יכול להיות בשל ההריון - אך כמובן יכולות להיות גם אפשרויות אחרות, כגון רעלת הריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה