היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא יודעת מה קורה, מהבוקר אני עם לחצים בבטן התחתונה. לא יודעת איך לתאר את ההרגשה... זה לא תמידי מרגישה שכל פעם שפיץ זזה או בועטת זה לוחץ וכואב לי למטה בהריון עם נהוראי בשבוע 32 זה גם קרה, ושלא יכולתי לסבול יותר עליתי למיון והתברר כצירים מוקדמים (שמו לי עירוי מי שזוכרת) אני לא יודעת מה לעשות, אני בלחץ בגלל זה. מצד שני לא בא לי לנסוע למיון סתם ולעבור בדיקות מכאיבות לשווא.
מה אתן אומרות? לסיים את היום עם שינה טובה ולבדוק מה המצב בבוקר?
23 תגובות
עמוד 1
זה מאוד תלוי מאמי כמה שתית היום??
אממממממ... כוס נס ?!
שתי המון ותראי אם זה משתפר! גם לי קורה שקינדרון זז וזה כואב כאילו הוא דורך לי על השלפוחית והלכתי להיבדק ובסוף זה כלום...
ממש נחמד מצידך לשתות כוס נס במשך כל היום.....תתחילי לשתות ומהר זה חשוב ממי ,אני הייתי מתייעצת עם האחיות טלפונית והן ידריכו אותך.....
אחיות? מה הטלפון?
נו באמת...כוס נס?? את מיובשת וזה בהחלט יכול להביא לצירים תשתי לא משנה מה פשוט תשתי
שירה רק נס עד עכשיו בובה?? לא מאמי לפי דעתי עדיף שתלכי למיון, את חייבת נוזלים! היה יום נורא חם היום ועכשיו גם אם תשתי מים אולי זה יעזור קצת אבל אם לא שתית בכלל בכלל את חייבת להגיע אליהם לקבל נוזלים!במיוחד אם כואבת הבטן.. והנה מאמי זה המספר *2700 זה של כללית אבל הם מייעצים לכולם.. מקישה בניתוב 5 ואז יש אופציה של הריון ולידה את לוחצת ומגיעה אליהם.. אבל מאמי חשוב מאוד שתצייני שלא שתית היום כשאת מדברת איתם
את לא נורמלית שאת על כוס נס
אוף. אני פשוט דפוקה. מה יהיה עם המים האלה אני לא יודעת טוב, אשתה עכשיו ליטר לפחות תודה בנות
אני גם כועסת שירוש
בא לי להרביץ לך!
את לא דפוקה יפה שלי תמתיקי את המים עם תרכיז כלשהו שיהיה לך טעים יותר אה ומאוד חשוב גם אם את בוחרת שלא ללכת למיון - אל תשתי בבת אחת בקבוק שלםפ עכשיו מאמי - זה יותר גרוע.. תעשי את זה מממשש בהדרגה.. עכשיו תשתי כוס מים. עוד חצי שעה עוד כוס. עוד חצי שעה עוד.. ככה לאט לאט עד שתגיעי לכמות נורמלית של כוסות זה וודאי מאמי, בתור אחת עם היסטוריה של התייבשויות בערך כל החיים חח
חחחחח אני שותה שותה שותה אל תלחיצו אותי
אם קשה לך לשתות מים אז תשתי משהו אחר אני מכריחה את עצמי לשתות מים אם לא מצליחה אז ספרייט או פטל או מים בטעמים העיקר לשתות!
ולא לשתות בבת אחת זה מעמיס על הכליות. אם יש לכם אבטיח תאכלי זה מלא נוזלים
שתמיד יהיה איתך בקבוק של מים קרים או משהו אחר תדאגי שיהיו במקרר תמיד בקבוקים קטנים עם שתייה שאת אוהבת ופשוט תרגילי את עצמך כל כמה זמן לקחת כמה שלוקים
אנחנו מלחיצות אותך כי אנחנו אוהבות אותך
אוף שירה!!! גם אני כועסת עלייך!! מה נראה לך שאת לא שותה בכלל כל היום?!??!?!?!?!??!?!?!??!
שירה איך את מרגישה???
מאמי אך את מרגישה היום?
גם לי בתחילת ההריון היה קשה מאוד לשתות הרבה.
אז מצאתי משהו! תקני בקבוק של 750 מ"ל. מלאי אותו במים ושימי בעבודה מול העיינים שלך.
שתי כל פעם קצת בכוח!
בבית תשלימי עם כמה כוסות.
עדיף זה ולא כלום!
ב"ה
מאמי!! מים מים מים מים!!!!! לשתות בכוח! ממש לא בא לך להתייבש ולמצוא את עצמך במיון נתקעת מינמום 3 שעות על מנת לקבל נוזלים!!! לי זה קרה בשבוע 27 וחיכתי איזה שלוש שעות עד שנגמר עירוי הנוזלים
הכאבים יכולים לנבוע גם כתוצאה של התהפכות העובר לכיוון מטה... אצלי היו כאבים דומים במשך כמה שבועות משבוע 21 והרופא אמר לי שהעוברית התהפכה למצג ראש... אני ממליצה ללכת לרופא רק בשביל השקט הנפשי. מספיק לי לנו לחצים ודאגות על הראש!