חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הלכתי עם בעלי להצגה בתאטרון ירושלים
    קיבלנו את הכרטיסים מהבנק (!!!) שעשה הקרנה ללקוחות "פרימיום"
    ולא אנחנו לא לקוחות פרימיום
    פשוט במסגרת העבודה של בעלי הוא פותח ללקוחות הרבה חשבונות שמנים בבנק
    אבל זה לא הכסף שלו
    בקיצור...
    על אף היותי ידועה בחוסר חיבתי לתאטרון הלכתי (בכל זאת כרטיסים חינם

8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אבל זה ידוע "בעל המאה הוא בעל הדעה"
    המדינה שלנו עוזרת לעשירים שקצת יורדים מנכסים - ולעניים או למעמד הבניים היא רק מקשה את החיים מעלה את הדלק את המזון הבסיסי לחם חלב קוט'ג

• אני הייתי נדפקת מהשעמום

• חחחח דווקא ההצגה הייתה סבירה ואני לא אוהבת הצגות
    זאת הייתה הצגה עם מוני מושונוב וקושניר
    אבל המעמד הוא זה שהפריע לי...

• אני עבדתי בבנק ואני יכולה להגיד לך שאת לא מבינה כמה את צודקת.
    לעשירים ביטלו עמלות בלי שום בעיה וללקוחות פרטיים שהיו הרבה ניצולי שואה ומבוגרים לא ויתרו על כלום!!! והם היו מתחננים להנחות ולא ויתרו להם!!
    אני הייתי רואה את החשבונות ומזדעזעת מהיחס הזה.
    אבל אותו סניף גם קיבל את המגיע לו כשעשיר אחד הביא צק של מליון שקל ובמקום לחכות 3 ימים כמו ללקוח פרטי נתנו לו למשוך את הכסף למחרת. מליון שקל מזומן הוא קיבל ומסתבר שלא היה לו כיסוי והבנק היה צריך לכסות את זה.
    כל כלב בא יומו!!
  • ממש עצוב שככה המדינה שלנו מתנהלת.
    זה לא חדש, אבל כל פעם מגעיל יותר ויותר!

• עצוב שזה ככה
    אבל זה ככה
    אנחנו מדינה קפיטליסטית

• אין לי מה לומר חוץ מאשר ביג לייק על כל מילה ומילה
    עצוב לקרוא את הדברים האלה ועצוב עד כמה זה נכון

• לערינו כך קורה היום, כך קרה גם בעבר ולפי איך שזה נראה היום כך גם יקרה בעתיד. דווקא אתמול דיברתי עם בעלי על הפרסומת של בר רפאלי לאפליקציה ועל השקעה שלה- עשירים יכולים לעצמם לקחת סיכונים ותמיד ייקחו מישהו כמוהה שהצליח לפרסומות ולא ייתנו לחדשים שחושקים בזה את ההזדמנות- למרות שהתגמול של אדם מ השורה יהיה נמוך בהרבה מאלה הידוענים.
    צריך להפנים בעלי ההוו תמיד יקבלו יחס מיוחד יותר מפשוטי העם- בכל דבר!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה