סקר: בחירת השם לילד/ה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה בחרתם לו/ה את השם?

מה המשמעות של השם?

14 תגובות
עמוד 1
  • כל מהלך ההריון של אוראלי - זרקנו שמות אחד לשני ופעם אני פסלת ופעם הוא פסל
    יום אחד בעלי זרק את השם אוראל ושתינו אהבנו אבל לא סיכמנו שזה יהיה השם

בברית שהמוהל אמר ויקרא שמו בישראל.....יוסי רץ אלי ואמר לי יסמין אז מה סיכמנו?! באמת הרגע הנכון לשאול אז אמרתי לו יאלה שיהיה אוראלי
    קראנו לו אוראל מנחם - מנחם ע"ש סבא שלי שאת השם הזה ידענו שנקרא לו

• עם נתנאל כבר החלטנו על שם מסויים, והפסקנו לחשוב על שמות. פתאום יום אחד, לקראת לידה, באה לי לראש שם נתנאל. מייד אמרתי לבעלי והוא אמר שזה שם ממש יפה. אבל לא דיברנו על זה יותר מדי. כשנתנאל נולד, הסתכלנו עליו ושנינו אמרנו ששם שחשבנו שבחרנו לו בכלל לא מתאים ונתנאל זה ממש ממש שם שלו
  • עם שקד לא היה קל

נטשה
  • עידן זו הייתה בחירה של ארז- יש לו גם שם שני ע"ש אבא שלי, מהרגע שידעתי שיש לי בן בבטן הודעתי לבעלי חגיגית שיהיה לו שם שני
  • אוריאל כי כשהוא נולד הוא היה נראה כמו מלאך יפה תואר ויפה מראה
    גילי כי היא נולדה בשמחת תורה וזה התאים לה בול כי היא פשוט "גילי" ילדה שמחה ועליזה
  • אנחנו אוהבים שמות ישראלים שמצטלצלים ועם ארבל נסענו לצפון ובעלי ראה שלט לכיוון הר ארבל ושאל אותי מה דעתי וזה פשוט תפס! לדעתי זה השם הכי יפה שיש!!!!

בהריון הזה קצת יותר קשה לנו, יש שמות שאני ממש אוהבת והוא לא סגור ולהיפך...
  • מאז שהייתי בת 14 בערך, הייתי חולה על השם דניאל. ידעתי שלא משנה מה, לילד שלי יקרא דניאל (בן,בת לא משנה)
    עם השם השני אכלנו סרטים, לא הסכמנו על שום שם, אני הייתי יותר בקטע של שמות ישראלים ובעךי רצה שם בינלאומי.
    כשנסענו ללדת, אז שאלתי את בעלי במעלית מה עם השם איתי, הוא לא התייחס, אבל כשהניחו אותו עלי, השם היה תפור עליו ובעלי אישר!

• משום מה לכל מקום שהלכתי אליו שמעתי את השם יואב , כל ילד שראיתי אמא שלו קראה לו ״יואבי בוא״...
    חוץ מזה שזה השם היחיד שבעלי הסכים עליו...
    כשעליתי ליולדות מהתאוששות של קיסרי בעלי שאל אותי ״אז יואב?״ ולמרות שהייתי מטושטשת פחד אמרתי כן...
    את השם השני שלו נתתי על שם אבא שלי אלי... (אליהו) למרות שבעלי לא ממש שש לזה...

• בגלל שגם בעלי וגם אני עובדים עם ילדים
    אז הרבה שמות נפסלו .. כי זה היה מזכיר לנו את ...

בשבוע 12 אני חלמתי על זה שיש לי בת ואני מניקה אותה וקראתי לה בשם - הדס
    בבוקר נזכרתי בחלום ואז סיפרתי לבעלי בהתרגשות ושנינו ממש התלהבנו!

• בהריון הקודם- מחודש חמישי בערך או קודם
    ידענו איך נקרא לו- שנינו רצינו אותו שם- על שם משהו צדיק

עכשיו- אנחנו ממש בהתלבטות ואין לי ממש כוון
  • אריאל- זה השם היחידי לבת שאני ובעלי הסכמנו עליו ללא כל היסוס, אני מאוד אוהבת את השם הזה לבת )לבן לא הייתי קוראת ככה), רצינו שם עם עדיפות לאות א׳ שיהיה מהתנך (אריאל בתנך זה המקום הכי קדוש בבית המקדש), שם שהוא לא נפוץ מידי ושיישמע טוב גם בחול חחחח

אביגיל- מתחיל באות א׳ וגם הוא מהתנך, לא נפוץ מידי... ועם זאת אני קצת היססתי לגביו אבל זה היה או לולה או אביגיל ובעלי ניצח חחחחחח
  • אההה והשם השני של אריאל הוא עליזה- על שמה של סבתו של בעלי שנפטרה קצת לפני שהתחתנו, אני נתתי לה את השם בלי להתייעץ עמו, וזה נורא ריגש אותו

והשם השני של אביגיל הוא מרים- על שם סבתו השנייה של בעלי שגם נפטרה בשנה בה התחתנו וגם שמה של סבתא שלי מצד האבא....
  • רז זה סוד למי שלא יודעת... והאמת ששמרנו על ההריון של רז בסוד עד אחרי החתונה ( התחתנתי בחודש שלישי) ובעיקר רז נקראה רז כי השם הזה לדעתי שם של פצצה

• קצת לא נעים להגיד...
    לבת שלי קוראים מיקה על שם כלבה ממש חמודה שקוראים לה מיקה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה