אמהות לילדים בני חודשיים וחצי +- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זמן הבייבי ער בין שינה לשינה?
    כשהוא ער מה הוא עושה בדרך כלל? אוניברסיטה/ טרמפולינה/ לול/ שוכב על הבטן/ גב?
    מה הוא הכי אוהב ומה הכי פחות?
    ולבסוף איך אני מרגילה אותו להיות על הבטן יותר מ5 דקות בלי לקטר?
    הוא ישן על הבטן או על הגב.
    אבל כשהוא ער הוא מרים את הראש קצת ומתעייף ומתחיל לבכות ואז או שהוא פולט או שהוא ממש בוכה וכשאני מרימה אותו הוא לא נירגע עד שהוא נירגע..

5 תגובות
עמוד 1
  • מה עושים עם ילדים בגיל הזה אני כבר לא זוכרת
  • יובל לא ישן הרבה במהלך היום, נרדם לפעמים לשעה-שעתיים, בזמנים לא קבועים.
    כשהוא ער ולא אוכל (הוא יונק בין 40 דקות לשעה כל פעם) הוא שוכב בעריסה או על משטח פעילות או מטייל איתי בחוץ בעגלה או מנשא. הכי אוהב כשמסתכלים עליו ומדברים איתו.
    לא אוהב להיות על הבטן, לפעמים מעצמו יותר סבלני ואז נשאר כ-20 דקות, אם מתחיל לקטר מהר אני נותנת לו מוצץ וזה עוזר למשוך עוד זמן. כשהוא מקטר אני מלטפת את הגב שלו ואומרת כל הכבוד, זה עוזר למשוך עוד 10 דקות. כשמתחיל לבכות אני הופכת אותו לגב, לא נותנת לו ממש לבכות.

• גם אצלי זה פחות או יותר ככה.. רב היום זה לופ של לישון, להיות ער שעה וחצי,שעתיים לאכול ולישון..

עוד חודש מתחילים יותר להנות ואז צריך לחזור לעבודה ולהשאיר למטפלת להנות מכל הדברים הכיפיים

[/url
  • תשימי לו הרבה גירויים תמונות בצבעים אדום לבן ושחור
    קצת תהיי לידו תלטפי אותו על הגב הוא ירגיש אותך יחוש בך. גם אם הוא בוכה אחרי דקה כי הוא מתעייף תרגיעי אותו ותחזירי אותו שוב על הבטן, בסופו של דבר כשכל הזמן תחזירי אותו על הבטן הוא ילמד... גם ככל שתשימי יותר הוא ילמד להתהפך יותר מהר ואז כבר יהיה הרבה יותר קל לשניכם
  • אצלי ער בדרך כלל משעות בוקר עד הערב בערך שעתיים ואז ישן. מארבע וחצי חמש הוא ער כבר שלוש שעות ונרדם בדכ בשמונה.
    כשהוא ער בעיקר לול על הבטן המון בובות תמונות ספרונים וגירויים וכדי שלא יתעצבן לפעמים אני הופכת אותו קצת על הגב ומחזירה אותו כשנרגע או לחילופין מפטפטת איתו בישיבה מול הלול.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה