סקר! מה עדיף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מטפלת שבאה אלי הביתה? או משפחתון/ פעוטון עם 3-4 תינוקות?
    כשעמיתי תהייה בת חצי שנה

13 תגובות
עמוד 1
  • זה גבולי . היא זוחלת ? היא עצמאית יחסית?
    אם כן, אז משפחתון עם 3-4 ילדים

אם עדיין תינוקית - אז מטפלת .

• מיכלי, לא תאמיני... אבל זה בדיוק מה שהייתי צריכה לשמוע!
    תודה אהובה!!

• אם את בוחרת במטפלת לדעתי לא להרבה זמן... עד גיל 8-9 חודשים
    ככה עשיתי עם עידן ואוריאן (אוריאן למעשה 10 חודשים כי כבר חיכיתי להכניס אותה אחרי פסח)
    מצד אחד חצי שנה עוד פיצי מצד שני אני יכולה להעיד על הילדים שלי שמהר מאוד שמתי לב שפשוט מצ'עמם להם לבד עם מטפלת
  • אין בעד מה . אני מנחשת שבחרת במטפלת?
    לדעתי עד גיל 10חודשים - שנה בערך.
    מגיל שנה המלצה חמה: שימי במקום עם בני גילה .. לא חייב 20 גם8-10 ילדים זה מעולה

• מיכלי לי החלטתי עדיין. מטפלות פה לוקחות משהו כמו 6000 ₪ בחודש

• אני מסכימה עם מה שמיכלי כתבה אבל............ אני יכולה לספר לך שהאחיינית שלי הלכה למשפחתון עם עוד 5 ילדים בכל מיני גילאים כבר שהיתה בת 3 חודשים, היא היתה הכי קטנה וזה קצת הדאיג את אחי ואת אשתו אבל לא ממש היתה ברירה. והיום היא בת שנה ופורחת ומהממת ומפותחת.
    נכון, בגיל שלה עדיף מטפלת אחד על אחד אבל אם אין אפשרות לא יגרם לה נזק חלילה
  • בעלול ממש נגד משפחתון...
    אני לא יודעת אם עמיתי תזחל עוד חודשיים, איך אפשר לצפות דבר כזה?
    היא משחקת לבד... אבל ממש לא כל היום...

• תראי, האידיאל בגיל חצי שנה זה מטפלת כי היא אולי לא תזחל ואולי לא תדע לשחק קצת לבד אז אם יש לכם אפשרות למטפלת אז סבבה.
    אם אין אפשרות יש משפחתונים שעובדים עם הגילאים האלה ויודעים איך לפתח אותה ואיזה פעילויות מתאימות לגילה.

בכל מקרה, בהנחה שאת בוחרת במשפחתון טוב עם מטפלת טובה אין שום ״סכנה״ להתפתחות שלה.
    היא תלמד לזחול גם אצל מטפלת וגם במשפחתון
  • תראי, אצלי במעון שמו תינוקות בני 3 חודשים
    והיינו סה"כ 20...שזה הרבה לגיל הזה!!! גילאים שונים והיו הפרשים גדולים
    והתינוקות הסתדרו ...
    כמובן שצריך השגחה צמודה אבל הם פרחו והתפתחו ממש מהר!
    מה שגם - למדו להיות עצמאיים מאד ולעמוד על שלהם...

• פשוט ממש קשה לי לחשוב על זה שעמית תבכה ולא יהיה מי שיקח אותה באותו רגע.. אני חושבת על זה ובא לי לבכות!!!

• מיה פעם הצעתי לך לשלוח הןדעה לבנות שלמדו איתי חינוך מיוחד..
    נראה לי שיש שם כאלו גם מהמסלולים הרגילים
    ובכל מקרה מדובר על בחורות צעירות עם ניסיון ואהבה לילדים
    אולי יקחו פחות ואולי זה יתאים להן..
    אם זו אופציה אני אבדוק אם אני עדיין יכולה לשלוח הודעות כי סיימתי את הלימודים

• לדעתי גם אם תקחי מטפלת הביתה והיא תבכה אל תיהי בטוח שהיא תיקח אותה באותו רגע...אולי היא תיהיה באמצע שיחת טלפון,באמצע עיתון,באמצע לנוח.?????
    אני אישית לא אוהבת מטפלות בכללל!!!!!סורי אם פגעתי במישהי.....יחידות סגולה המטפלות שעושות את עבודתן נאמנה וממש כול היום עם הילדה רובם עושות הרבה דברים באמצע....ובמעון יש עוד מטפלות שמפקחות אחת על השניה ולא עושים שם מה שבא...ויש מפקחת מלמעלה....מנגד יש בעיה שיש יורת חידקים וכו'...לא יודעת אם את מכניסה עכשיו אז כן הייתי בוחרת מטפלת טובה עד סוף החורף.......ואז מכניסה למשפחתון,מעון וכו....
  • אני לא בעד מטפלת וגם לא בעד מעון.
    אני בעד משפחתון או גן פרטי קטן - חובה שתי מטפלות!
    את שני בני רשמתי לגן פרטי עם שתי כיתות בכול כיתה 5-6 ילדים. הייתה מטפלת אחת על כל קבוצה ועוד סיית שהסתובבה בין הכיתות.

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה