בוווווווווווקר אור בנות יפות שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום סמסתי למנהל שלי שאני לא מרגישה טוב ולא הלכתי לעבודה.

אני רוצה להתפנק היום.

אני מתכננת ללכת לקנות דברים ולהכין כבר תיק לידה.

מה לקנות מהסופר פארם? כי בתכלס שמפו ומרכך וסבון לגוף וזה אני לא אקנה משם רק מהסופר.

11 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב מהממת
    תחתוני רשת כל לייף
    תקני אופטלגין - כי כיווצי הרחם כואבים (למרות באחרי הלידה הראשונה זה לא נורא).

בילוי נעים!
  • מגיע לך להתפנק

• בוקר אור נסיכה
    תהני לך היום

וכמו שליבוש אמרה תחתוני רשת
    אולי פדים להנקה ומשפחה להנקה

• מה זה תחתוני רשת? חח אני עד עכשיו מנסה להבין!!

זה תחתוני רשת רשת?

• תקני, תחתוני רשת חד פעמיים, אחרי הלידה זה מאוד עוזר כי בד"כ יש תפרים ואלו תחתונים שלא לוחצות....

• אופס לא ראיתי שכבר רשמו תחתוני רשת...
    זה כמו התחבושות האלו ששמים על תחבושת רגילה כדי שלא תיפתח, מן רשת מחוטים כאלו לבנים....

• תודה בנות!!

ומאיזו חברה מומלץ לקנות? הבנתי שלייף הכי טוב.

ובקשר לפדים לדימומים - יש פדים מיוחדים בשביל אחרי הלידה? או שזה כמו הפדים למחזור?

• יש פדים של אולוויז אולטרה ללילה. בעטיפה כחולה. לי הם היו הכי טובים.

• תחתוני רשת אחד הדברים שנוח בהם שאת יכולה פשוט לזרוק אותם והם לא לוחצים.
    תקני של לייף

פדים תקני את הכי גדולים של אלוויז (סגול או כחול אני לא זוכרת)
    ד"א אני קניתי את הדקים ולא את העבים זה היה לי יותר נוח - הם סופגים בדיוק אותו דבר!
  • מה שהבנות אמרו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה