יש לי סיבה להיפגע? - מנסה להבין משהו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השנה בראש השנה החלטתי שאני ובעלי עם המשפחה שלי - כי אני רוצה להיות עם אמא שלי. חג ראשון בלי סבא.

ואני מעדיפה ורוצה להיות איתה.

לפני שנה היינו כמעט בכל החגים עם ההורים של בעלי - החגים החשובים כמו ראש השנה, סוכות ופסח.

אז אמרתי השנה לא!!
    ולפני שנה בעלי דיבר עם האחים שלו וביקש שכולם יגיעו לחגים. ואף אחד לא הגיע. היינו רק אנחנו ההורים שלו ואחותו של חמי והבנות שלה. זהו!!

וכל שנה ביקשנו תבואו תהיו עם ההורים שלכם גם. וכל חג לא... אני עם המשפחה של בעלי / אשתי.. סבבה.

השנה פתאום שאנחנו לא נמצאים כולם עושים אצל ההורים של בעלי!! למה? כי סבתא שלהם מגיעה לחג...!! לפני שנה גם הסבתא הגיעה ואף אחד לא הגיע.

אז נפגעתי וכעסתי... למה שאנחנו לא נמצאים פתאום כולם באים?!

ההורים של בעלי לא יודעים קרוא וכתוב אז בעלי כל הזמן מברך בחגים ואם אח הגדול לא מגיע אין מי שיברך אז שנה שעברה היינו כמעט בכל החגים שהמשפחה שלי קצת נעלבה.

והשנה אשתו של גיסי ניסתה לשכנע אותי לעשות איתם את החג כי השנה האח הגדול מגיע!! ואמרתי ממש לא! השנה אני עם המשפחה שלי.

צודקת או לא? נפגעתי סתם? אני לא מבינה למה אני כועסת ומאוכזבת. זה ההורמונים או מה?

4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי אין לך מה להיפגע. תעשי את החג איפה שאת רוצה וזהו.
  • אין לך מה להעלב... תעשי מה שבא לך
  • למה את עושה שם את כל החגים? אנחנו משתדלים חג אצל ההורים שלי, חג אצל ההורים שלו
    תמיד תהיה למשפחה של הבעל מה להגיד
    כמו השנה שחמותי, ששנה שעברה היינו אצלהם, שאלה אם נבוא
    בעלי הסביר לה שבגלל שאהיה שבוע 37 אנחנו לא רוצים להצפין
    יודעת מה היא אמרה?? יולדים רק בתאריך
    כאילו לא לפני, לא אחרי - רק בתאריך
  • טוב אצלנו יש חגים מסודרים
    איפה אנחנו עושים .... כמובן שיש שינוים לכאן או לכאן אבל הרוב קבוע כי אלו חגים גדולים שאנחנו יודעים שצריכים אותנו שם...
    (למשל סוכות ההורים שלי מארחים את כל הדודים והבני דודים- אז ברור שאנחנו שם,
    בראש השנה חמתי מארחת את כל המשפחה שלה- אז אנחנו שם)

אני חושבת- שזה שאת רוב החגים שנה שעברה עשיתם שם
    הגיע הזמן שתעשו קצת אצלך- וזה יהיה הכי הכי הכי פייR

אין מה להיפגע- הרי שזה לא בכוונה - אתם לא באים אז פתאום כולם באים- זה לא ככה!
    פשוט ככה יצא

אבל אני חושבת שכן את צריכה לעמוד על שלך
    ולעשות אצל משפחתך הפעם!
    במיוחד שאמרת שזה חג ראשון בלי סבא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה